Lift Around The Eyes - Οι καλύτερες μέθοδοι για την αναζωογόνηση των ματιών!

Μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος γύρω από τα μάτια

Η σύγχρονη τεχνική καλλυντικών - ανυψώνοντας τα μάτια - είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Σε τελική ανάλυση, το λεπτό και λεπτό δέρμα σε αυτήν την περιοχή είναι επιρρεπές σε τέντωμα και ρυτίδες νωρίτερα από άλλες περιοχές του προσώπου. Η πλαστική χειρουργική στο δέρμα γύρω από τα μάτια είναι αρκετά επικίνδυνη επιχείρηση, έτσι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν κρέμες και άλλα καλλυντικά. Δυστυχώς, η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι πάντα στο σωστό επίπεδο. Σε τέτοιες καταστάσεις, η ανύψωση του δέρματος γύρω από τα μάτια βοηθά τη γυναικεία ομορφιά και τη νεότητα.

Οι καλύτερες μέθοδοι για την ανύψωση του δέρματος γύρω από τα μάτια

Η ανύψωση του δέρματος γύρω από τα μάτια χωρίζεται σε διάφορους υποτύπους:

 • λειτουργία (πλήρης χειρουργική σύσφιξη).
 • μη χειρουργική (μέθοδοι ένεσης, νήματος και υλικού);
 • σπίτι.

Λειτουργία

Εάν οι εναλλακτικές τεχνικές ανύψωσης για το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι αναποτελεσματικές, μπορεί να συνιστάται σε μια γυναίκα να έχει βλεφαροπλαστική - χειρουργική ανύψωση βλεφάρων. Αυτή η επίδραση στο δέρμα βοηθά να απαλλαγούμε από τα στραμμένα βλέφαρα, τις ρυτίδες και το πρήξιμο στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Η βλεφαροπλαστική κάνει την εμφάνιση πιο ανοιχτή και νεανική. Ταυτόχρονα, η επέμβαση θεωρείται η πιο σοβαρή αισθητική διαδικασία και ως εκ τούτου έχει μια σειρά αντενδείξεων:

 • παθολογία του αίματος, προβλήματα με την πήξη, χαμηλά επίπεδα αιμοσφαιρίνης.
 • η τάση του δέρματος να σχηματίζει ουλές ή χηλοειδή.
 • ογκολογικές ασθένειες;
 • φλεγμονώδεις ή μεταδοτικές ασθένειες.
 • χρόνιες οφθαλμικές παθήσεις;
 • Παθολογία των νεφρών, του ήπατος και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Προσοχή! Πριν από τη διαδικασία, ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε διεξοδική εξέταση για να εντοπίσει πιθανές αντενδείξεις.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομείο με γενική αναισθησία. Μετά τη διαδικασία, ο ασθενής βρίσκεται συνήθως υπό ιατρική επίβλεψη για περίπου 3 ημέρες. Η περίοδος αποκατάστασης μετά τη βλεφαροπλαστική μπορεί να είναι αρκετές εβδομάδες ή αρκετούς μήνες (ανάλογα με τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του σώματος και του δέρματος ενός συγκεκριμένου ασθενούς).

Διαχωρίστε την ανώτερη και την κάτω βλεφαροπλαστική. Η ανώτερη βλεφαροπλαστική περιλαμβάνει την τομή στο άνω βλέφαρο. Σε αυτήν την περίπτωση, αποβάλλεται υπερβολικό λίπος και μυϊκός ιστός. Αυτή η διαδικασία σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από την επίδραση των στραγγισμένων βλεφάρων. Η κάτω βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται κάνοντας μια τομή κάτω από το κάτω βλέφαρο μερικά mm κάτω από την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Αυτή η προσέγγιση βοηθά να απαλλαγούμε από σακούλες και ρυτίδες κάτω από τα μάτια.

Αυτό είναι ενδιαφέρον. Η βλεφαροπλαστική με λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική μέθοδος. Αυτή η μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος χρησιμοποιείται όταν δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί η περίσσεια του δέρματος, μόνο η περίσσεια λιπαρού ιστού πρέπει να αφαιρεθεί. Αυτή η διαδικασία δεν αφήνει σημάδια καθώς η επέμβαση πραγματοποιείται μέσω μικρών τρυπήσεων στο δέρμα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χειρουργική ανύψωση ματιών στο βίντεο:

Μη χειρουργικό

μη χειρουργικές μεθόδους αναζωογόνησης

Rf Eye Lifting - ένα σύμπλεγμα καλλυντικών παρεμβάσεων με βάση την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών παλμών.

Η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα του δέρματος σχετίζεται άμεσα με την ποσότητα φυσικού κολλαγόνου που παράγεται από τον οργανισμό. Με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή μειώνεται και το δέρμα γίνεται λιγότερο νεανικό και σφριγηλό. Ένας ηλεκτρομαγνητικός ανελκυστήρας παλμών βοηθά στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Αμέσως πριν από την ανύψωση, ο ειδικός καθαρίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ειδικός πράκτορας επαφής σε αυτήν την περιοχήΤο τελικό στάδιο είναι η επίδραση του χειριστή, ο οποίος θερμαίνει ομοιόμορφα το δέρμα στα σωστά μέρη (η θερμοκρασία είναι περίπου 42 βαθμοί Κελσίου).

Σημαντικό! Πριν από τη διαδικασία, ο ασθενής πρέπει να δει έναν κοσμετολόγο δερμάτων και να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν πιθανές παρενέργειες του σώματος στη διαδικασία ανύψωσης γύρω από τα μάτια.

Ανύψωση στο σπίτι

Η ανύψωση του περιγράμματος των ματιών μπορεί επίσης να γίνει στο σπίτι. Αυτή η προσέγγιση θα βοηθήσει στην εξάλειψη των ρυτίδων που εμφανίζονται και στην εξάλειψη του οιδήματος που προκαλείται από κόπωση και έλλειψη ύπνου. Επιπλέον, η διαδικασία φροντίδας του δέρματος γύρω από τα μάτια είναι μια εξαιρετική πρόληψη κατά της γήρανσης του δέρματος σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Οι κύριες μέθοδοι σύσφιξης στο σπίτι είναι η χρήση κρεμών, ορών, μάσκας, καθώς και η πραγματοποίηση ειδικού μασάζ.

ανυψώστε το σπίτι

Οι κρέμες θεωρούνται φυσικά οι ηγέτες στην καταπολέμηση των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία στο δέρμα γύρω από τα μάτια. Κατά την επιλογή, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη μερικές προτάσεις:

 • Το προϊόν πρέπει να εκτελεί πολύπλοκες εργασίες - ενυδάτωση, θρέψη του δέρματος και ενεργοποίηση ενδοκυτταρικών διεργασιών.
 • Η κρέμα πρέπει να επιλέγεται λαμβάνοντας υπόψη τα ηλικιακά χαρακτηριστικά του δέρματος.
 • Η κρέμα ανύψωσης πρέπει να περιέχει βιταμίνες, εκχυλίσματα βοτάνων, συνένζυμα, υαλουρονικό οξύ και άλλα στοιχεία που είναι ευεργετικά για το δέρμα.

Σημαντικό! Η κρέμα δεν πρέπει να περιέχει επιθετικές ουσίες (parabens, διάφορα αλλεργιογόνα κ. λπ. ).

Αφού χρησιμοποιήσετε κρέμες με ανυψωτικό αποτέλεσμα, το δέρμα γύρω από τα μάτια γίνεται αισθητά πιο σφριγηλό, πιο λείο και πιο ελαστικό.

Πρόσθετα καλλυντικά προϊόντα με ανυψωτικό αποτέλεσμα είναι οροί και μάσκες.

Προσοχή! Οι οροί έχουν πολύ «ισχυρή» σύνθεση. Για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να επιλέξετε ένα σύνθετο προϊόν - είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν ορό που είναι ειδικά σχεδιασμένος για την περιοχή των ματιών.

Κρέμες και μάσκες μπορούν να αγοραστούν σε καταστήματα και φαρμακεία ή να παρασκευαστούν στο σπίτι. Τα αιθέρια έλαια και τα βασικά έλαια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα καθώς και τα λαχανικά και τα φρούτα είναι δημοφιλή συστατικά που επιτυγχάνουν ανυψωτικό αποτέλεσμα.

Επιλογή μεθόδου με βάση την ηλικία σας

πώς να επιλέξετε μια μέθοδο ανάλογα με την ηλικία

Η επιλογή ενός συγκεκριμένου τύπου ανύψωσης εξαρτάται άμεσα από την ηλικιακή κατηγορία της γυναίκας. Έτσι, στα 30 και 40, μπορείτε να αρχίσετε να σηκώνετε κρέμες για σακούλες κάτω από τα μάτια. Ένας καθρέφτης θα είναι σύμβουλος σε αυτό το θέμα - εάν υπάρχουν επικίνδυνες ρυτίδες κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο δεν εξαφανιστεί, τότε είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια θεραπεία.

Η ανύψωση RF υλικού συνιστάται συχνότερα σε γυναίκες άνω των 40 ετών. Σε αυτήν την ηλικία, η ανύψωση του δέρματος γύρω από τα μάτια είναι πολύ σημαντική καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει να σταματήσει τα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται.

Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες, κυρίως σε ώριμη ηλικία, επιλέγουν χειρουργική ανύψωση. Συχνά, οι αλλαγές στο δέρμα είναι πολύ εμφανείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και είναι σχεδόν αδύνατο να διορθωθούν χρησιμοποιώντας εναλλακτικές καλλυντικές μεθόδους. Σε κάθε περίπτωση, ένας εμπειρογνώμονας στον τομέα της κοσμετολογίας θα πρέπει να δώσει μια αντικειμενική αξιολόγηση της κατάστασης του δέρματος και να προτείνει αυτό ή αυτόν τον τύπο ανύψωσης γύρω από τα μάτια.

Η ανύψωση του περιγράμματος των ματιών είναι μια σύγχρονη, αποτελεσματική τεχνική αναζωογόνησης. Με αυτήν τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε τους «καθρέφτες της ψυχής» πιο εκφραστικούς και το ίδιο το πρόσωπο θα είναι πολύ νεότερο. Τα οφέλη μιας τέτοιας λίφτινγκ έχουν εκτιμηθεί από πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο.