Καλλυντικές διαδικασίες αναζωογόνησης δέρματος

καλλυντικές διαδικασίες για την αναζωογόνηση του δέρματος

Μερικές από τις κύριες αιτίες της γήρανσης του δέρματος είναι: απώλεια υγρασίας, αλλαγές στο υδροεπιδερμικό φράγμα. Τέτοιες διαδικασίες προκαλούνται όχι μόνο από την ηλικία, αλλά και από ακατάλληλη φροντίδα του προσώπου, κακή οικολογία και συχνό στρες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της διαδικασίας βιοαναβίωσης;

Η βιοαναζωογόνηση είναι μια αισθητική διαδικασία που βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη βελτίωση της εμφάνισής του και στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Το πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι ότι το κόστος της είναι σημαντικά χαμηλότερο από το κόστος της πλαστικής χειρουργικής και το αποτέλεσμα υπερβαίνει πραγματικά όλες τις προσδοκίες.

Το όνομα βιο-αναζωογόνηση σημαίνει κυριολεκτικά "φυσική αναζωογόνηση". Η διαδικασία πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας παρασκευάσματα με βάση το υαλουρονικό οξύ που βοηθούν στη θρέψη των κυττάρων του δέρματος και στα κορεσμένα με υγρασία. Το δέρμα υγραίνεται με ενέσεις, μετά τις οποίες ενεργοποιούνται οι φυσικές βιοχημικές διεργασίες των ιστών. Η φυσική ενυδατική κρέμα του δέρματος είναι υαλουρονικό οξύ, οπότε δεν θα απορριφθούν παρασκευάσματα που βασίζονται σε αυτό.

Μεσοθεραπεία - η ουσία και η αρχή της δράσης

Η μεσοθεραπεία είναι μια δημοφιλής τεχνική καλλυντικών, ο πυρήνας της οποίας είναι η εισαγωγή των απαιτούμενων ουσιών στο δέρμα. Το πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας μπορεί να χαρακτηριστεί με ασφάλεια η δυνατότητα ατομικής επιλογής συστατικών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα φαρμάκων και κάθε είδους τεχνικών. Κατά την πραγματοποίηση μεσοθεραπείας, χρησιμοποιούνται οργανικά οξέα, καθώς και εκχυλίσματα από φαρμακευτικά φυτά, προϊόντα βιοτεχνολογίας, βιταμίνες και άλλα συστατικά. Σε συνδυασμό, ο αισθητικός επιλέγει την πιο κατάλληλη λύση για κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Μέθοδοι της διαδικασίας μεσοθεραπείας

Συχνά οι ειδικοί χρησιμοποιούν τεχνικές ένεσης. Αυτή η μέθοδος διεξαγωγής της διαδικασίας έχει αποδειχθεί μακρά και αξιόπιστη.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με μεσοσκούτερ - μια συσκευή σε σχήμα κυλίνδρου στην οποία συνδέονται 192 μικροδόνδυλοι από ιατρικό χάλυβα. Η επίδραση στο δέρμα εμφανίζεται μέσω της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου καθώς και μέσω ενός υψηλού ποσοστού απορρόφησης θεραπευτικών κοκτέιλ και ορών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μέσω των σχηματισμένων μικροδιαύλων.

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια συσκευή μεσοθεραπείας χωρίς βελόνα. Οι εγχυτές αναπτύχθηκαν για να εμβολιάσουν ανώδυνα τους ασθενείς με το υψηλότερο όριο πόνου. Αυτή η καινοτομία εκτιμήθηκε γρήγορα τόσο από αισθητικούς όσο και από τους πολυάριθμους ασθενείς τους που φοβούνται ενέσεις. Ο εγχυτήρας φαρμάκου έχει ένα πίδακα που είναι τέσσερις φορές πιο λεπτό από τη λεπτότερη βελόνα και, χάρη στην τεχνολογία χαμηλής πίεσης, τα φάρμακα διεισδύουν βαθιά στους ιστούς χωρίς να καταστρέψουν τα αγγεία.