Κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κλασματικής αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου με λέιζερ

Η διαδικασία γήρανσης είναι ένας φυσικός βιολογικός νόμος κάθε ανθρώπινου οργανισμού. Αναπόφευκτα, σημάδια του δέρματος ξεθωριάζουν με τη μορφή ρυτίδων, μειωμένου τόνου και σημείων ηλικίας εμφανίζονται σε διάφορα μέρη του σώματος. Το πρόσωπο είναι ιδιαίτερα επιρρεπές σε μαρασμό λόγω της συνεχούς επίδρασης της υπεριώδους ακτινοβολίας, του έργου του προσώπου και των μασών. Για προφανείς λόγους, οι γυναίκες όλων των ηλικιών θέλουν να διατηρήσουν το πρόσωπό τους φρέσκο ​​και νεανικό. Σε μια τέτοια κατάσταση, όχι μόνο θα βοηθήσουν οι κρέμες και οι μάσκες, αλλά και η αναζωογόνηση του δέρματος μέσω κλασματικής έκθεσης.

Τα βασικά και τα πλεονεκτήματα της μεθόδου

Η τεχνολογία συνίσταται στην έκθεση του δέρματος σε ενέργεια υψηλής συχνότητας. Οι ακτίνες ενός συγκεκριμένου μήκους κύματος δημιουργούν θερμικές αντιδράσεις ή εξατμίζουν κύτταρα σε ένα προκαθορισμένο βάθος. Η εξαφάνιση ορισμένων κυττάρων προκαλεί τη σύνθεση ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την αύξηση της ηλικίας, η σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο πάχος του δέρματος μειώνεται σημαντικά. Αυτές οι ίνες δίνουν στο δέρμα ελαστικότητα και νεότητα και είναι στην πραγματικότητα το δομικό υλικό της επιδερμίδας και του δέρματος. Έτσι, με τη δράση του λέιζερ, το πρόσωπο αναζωογονείται.

Η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια σύγχρονη τεχνική που έχει αποδειχθεί στην αγορά καλλυντικών υπηρεσιών. Ας δούμε μερικά από τα οφέλη:

  • Η κλασματική θεραπεία είναι απολύτως ανώδυνη. Ακόμη και η ελάχιστη δυσφορία λείπει σύμφωνα με τις κριτικές.
  • Η τεχνολογία συνεπάγεται ελάχιστη ζημιά στο δέρμα, ως αποτέλεσμα της οποίας τα ίχνη εξαφανίζονται εντός 4-5 ημερών μετά τη θεραπεία.
  • Με αυτήν την τεχνολογία μπορείτε να εργαστείτε ταυτόχρονα σε μια μεγάλη περιοχή. Αυτή η προσέγγιση ενεργοποιεί τη μέγιστη αναγεννητική διαδικασία, η οποία οδηγεί σε μια ενεργή εξομάλυνση των ρυτίδων.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες και οι παρενέργειες μετά τη διαδικασία που περιγράφεται είναι εξαιρετικά σπάνιες. Τα πιο τυπικά είναι η υπεραιμία και το ξεφλούδισμα στην περιοχή της θεραπείας, καθώς και η μέτρια, ανακουφιστική φαγούρα. Μερικές φορές ενεργοποιείται η μόλυνση από έρπητα. Με συχνές παροξύνσεις του έρπητα, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο και έναν ειδικό για τις μολυσματικές ασθένειες πριν κάνετε αναζωογόνηση κλασματικών.

Πώς πηγαίνει η θεραπεία;

Μια συνεδρία θεραπείας διαρκεί 25 έως 40 λεπτά. Η θεραπεία επισκευής μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Στο γραφείο, ο ασθενής βρίσκεται στην πλάτη του και μπορεί να χαλαρώσει.

Απαιτούνται 3-4 διαδικασίες για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα. Το βέλτιστο διάστημα μεταξύ των συνεδριών είναι 2 έως 4 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επιδερμίδα και το χόριο αποκαθιστούν πλήρως το δυναμικό τους για αναγέννηση. Το τυπικό μάθημα αποτελείται από 4 διαδικασίες. Το πιο έντονο οπτικό εφέ μπορεί να γίνει αισθητό 3 μήνες μετά το τέλος του μαθήματος. Εάν είναι απαραίτητο, οι συναντήσεις μπορούν να επαναληφθούν μετά από 1 έτος.

Στο τέλος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κνησμού ή ελαφριάς αίσθησης καψίματος, η οποία θα εξαφανιστεί μόνη της μετά από 1-2 ώρες. Η υπεραιμία και το αόριστο πρήξιμο παραμένουν για 2-3 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της πρώιμης περιόδου ανάνηψης, οι δερματολόγοι συνιστούν τη χρήση αλοιφών και σπρέι για τη θεραπεία δεξπανθενόλης

Η υγιεινή φροντίδα επιτρέπεται την ημέρα της διαδικασίας. Μόνο μία επίσκεψη σε μπανιέρα ή πισίνα θα πρέπει να περιορίζεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μην παραμελείτε τα αντηλιακά - τα στοιχεία μετά τη θεραπεία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στο υπεριώδες φως.

Η κλασματική έκθεση είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, η επίδραση της οποίας στα σημάδια γήρανσης έχει αποδειχθεί από επιστημονική έρευνα. Η ασφάλεια, ο πόνος και η ευκολία της διαδικασίας το καθιστούν από τα πιο δημοφιλή στην πρακτική των καλλυντικών.