Κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ: ενδείξεις, αντενδείξεις, μέτρα και χαρακτηριστικά

η ουσία της διαδικασίας για κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος

Τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται όταν γίνετε 25 ετών. Δυστυχώς, αυτό το όριο συνήθως δεν είναι η νωρίτερη ημερομηνία, αλλά μάλλον η τελευταία ανίχνευση προβλημάτων που σχετίζονται με την ηλικία. Η τραχιά θεραπεία αναζωογόνησης με λέιζερ είναι τώρα μια χθεσινή διαδικασία, και για καλό λόγο, καθώς οι γυναίκες έχουν την επιλογή να παραιτηθούν από τη μακρά «ανάνηψη» του δέρματος, το οποίο είναι πολύ κοκκινωπό και ουσιαστικά τραυματισμένο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η τελευταία, ελάχιστα επεμβατική και ασφαλής τεχνολογία - κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος με λέιζερ, αποκατάσταση και επιτάχυνση του κυτταρικού ρυθμού (ανάπτυξη και μεταβολισμός καθώς και εξάλειψη επιβλαβών ουσιών).

Πώς λειτουργεί; Όταν εκτίθεται σε μια εστιασμένη δέσμη λέιζερ, η μικρο-ζημιά στον ιστό του δέρματος εμφανίζεται με "στήλη" ή "κώνο" που κατευθύνεται κάθετα στην επιφάνεια του δέρματος. Τα κύτταρα που περιβάλλουν τη μικρο-ζημιά μπαίνουν σε κατάσταση θερμικού σοκ, αναγκάζοντάς τα να χωρίσουν ενεργά για να αποκαταστήσουν την περιοχή του δέρματος στη θέση της μικρο-βλάβης. Αυτό οδηγεί σε σύσφιξη της κατεστραμμένης περιοχής, όπου το δέρμα λειαίνει, οι ρυτίδες εξαλείφονται πρακτικά και επιτυγχάνεται αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ανύψωσης.

Ενδείξεις για αναζωογόνηση κλασματικών λέιζερ, πλεονεκτήματα αυτής της διαδικασίας

Οι διαδικασίες αναζωογόνησης με λέιζερ είναι μια σωτήρια για πολλά προβλήματα:

  • θαμπή επιδερμίδα;
  • θολή περιγράμματα του προσώπου, θολή οβάλ, χαλαρό δέρμα.
  • λεπτές και βαθιές ρυτίδες.
  • μεγεθυμένοι πόροι;
  • ουλές και ουλές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκύπτουν από την ακμή.
  • σημεία ηλικίας και ορατά τριχοειδή;
  • ραγάδες.
Πώς να κάνετε κλασματική αναζωογόνηση του προσώπου

Τα μοντέρνα καλλυντικά λέιζερ χαρακτηρίζονται από πόνο και άνεση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Δεν υπάρχουν τραυματικές επιδράσεις, πρακτικά δεν υπάρχουν κίνδυνοι (δείτε την ταπεινή λίστα αντενδείξεων στο τέλος του άρθρου). Το μεγαλύτερο όφελος είναι η γρήγορη ανάκαμψη. Ουσιαστικά, η κύρια περίοδος αποκατάστασης διαρκεί 1-2 ημέρες. Αυτός ο χρόνος καθορίζεται από τη διάμετρο της μικροσκοπικής βλάβης του δέρματος από το λέιζερ. Όσο μικρότερο είναι αυτό, τόσο πιο γρήγορη είναι η αποκατάσταση (για παράδειγμα, η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ CO2RE έχει λάβει πολλές κριτικές)Δεν θα έχετε σημάδια ή αφύσικη λάμψη στο δέρμα, μετά την πρώτη διαδικασία θα δείτε το αποτέλεσμα αμέσως και δεν καλύπτεται από πρήξιμο ή σοβαρό κοκκίνισμα του δέρματος.

Χαρακτηριστικά σύγχρονων διαδικασιών αναζωογόνησης προσώπου με λέιζερ

Πρώτα απ 'όλα, καθαρίζουν το δέρμα από ακαθαρσίες και καλλυντικά στις περιοχές όπου εκτίθεται στο λέιζερ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείται μια αναισθητική κρέμα (σημειώστε ότι δεν υπάρχουν πολύ φροντιστικές κλινικές που να αγνοούν αυτό το φάρμακο), η οποία εξαλείφει σχεδόν εντελώς δυσάρεστες αισθήσεις κατά τη διάρκεια της ίδιας της διαδικασίας και προχωρά πέρα ​​από την εργασία με το laserΤο μόνο που θα νιώσετε είναι ζεστασιά και ίσως μια λεπτή αίσθηση μυρμήγκιασμα.

Όταν επιλέγετε έναν γιατρό, εστιάστε κυρίως στον βαθμό επάρκειας, ευθύνης και συμμετοχής. Ο ειδικός πρέπει να καταλάβει σαφώς τι θέλετε και να σας δώσει μια λεπτομερή ιδέα για το πόσο εφικτό είναι και τι απαιτείται για αυτό. Μαζί επιλέγετε το βέλτιστο διαδικαστικό σχήμα, τη βέλτιστη λειτουργία και το βέλτιστο βάθος έκθεσης. Φροντίστε να ακούσετε όλες τις συμβουλές για τη φροντίδα κατά την αποκατάσταση και να μάθετε ποιες άλλες διαδικασίες (πληρωτικά, ενέσεις, μασάζ ή μάσκες) μπορούν να γίνουν για το καλύτερο αποτέλεσμα και ποια ώρα δεν είναι.

το αποτέλεσμα της κλασματικής αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου

Η διάρκεια της διαδικασίας και ο αριθμός των διαδικασιών που απαιτούνται σε ένα μάθημα εξαρτώνται από την εργασία / το πρόβλημα με το οποίο υποβάλλετε αίτηση στο κέντρο ή την κλινική για αισθητική ιατρική. Κατά μέσο όρο, η θεραπεία του δέρματος στο πρόσωπο και το ντεκολτέ διαρκεί περίπου μία ώρα, η διαδικασία μπορεί να είναι απλή ή να απαιτεί 1-2 επαναλήψεις σε απόσταση 2-6 μηνών.

Τις πρώτες ημέρες είναι δυνατή μια ελαφρά κοκκίνισμα, την πρώτη εβδομάδα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος ξεφλουδίζουν. Μία από τις κύριες συστάσεις των ειδικών αυτή τη στιγμή είναι η χρήση κρεμών με υψηλό συντελεστή προστασίας έναντι της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας. Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, η επίδραση της κλασματικής αναζωογόνησης λέιζερ μπορεί να διαρκέσει έως και 2 χρόνια.

Αντενδείξεις για διαδικασίες αναζωογόνησης με λέιζερ: κύηση και γαλουχία, επιδείνωση της νευροδερματίτιδας και ψωρίαση, φλεγμονή στην περιοχή θεραπείας με λέιζερ, οξείες μολυσματικές ασθένειες, νεοπλάσματα στην περιοχή θεραπείας, μειωμένη πήξη του αίματος και ασθένειες του συστηματικού συνδετικού ιστού, ογκολογικές ασθένειες, επιληψία. Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ θα πρέπει να περιμένει λίγο αν έχετε φρέσκο ​​μαύρισμα / έχετε χρησιμοποιήσει ενεργά ένα μαυρίσματος τον τελευταίο μήνα, καθώς έχει αυξήσει σημαντικά την ευαισθησία του δέρματος σας.