Τεχνολογία καλλυντικών υλικού για αναζωογόνηση προσώπου

Κοσμετολογία προσώπου υλικού

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται να έχει ένα νέο και ελαστικό σώμα όλη της τη ζωή. Δυστυχώς, δεν καταφέρνουν όλοι να διατηρήσουν τη νεολαία φυσικά. Αλλά μην απελπίζεστε! Τώρα το φάρμακο δεν σταματά, οπότε εμφανίστηκαν τεχνητές μέθοδοι αναζωογόνησης του προσώπου, οι οποίες είναι απαιτητικές σε πολλές γυναίκες ηλικιωμένων και ακόμη και ανδρών.

Τι είναι η κοσμετολογία υλικού;

Η κοσμετολογία υλικού είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό για την έγχυση καλλυντικών προϊόντων κάτω από το δέρμα. Επί του παρόντος, με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας, είναι δυνατό να διευρυνθεί το στήθος, να λειαίνει το δέρμα, να καθαριστεί το πρόσωπο και πολλά άλλα χωρίς προβλήματα και με ιδιαίτερη προσπάθεια.

Δυστυχώς, το πρόσωπο είναι το μέρος του σώματος που αρχίζει να γερνάει το γρηγορότερο. Οι ηλικιωμένες γυναίκες έχουν εμφανείς ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας στο δέρμα. Για να αποφευχθεί αυτή η διαδικασία, χρησιμοποίησαν μόνο τα χέρια ενός αισθητικού και ορισμένα προϊόντα που έπρεπε να εφαρμόζονται στο πρόσωπο σχεδόν καθημερινά, τα οποία δεν επέφεραν ιδιαίτερη βελτίωση. Τώρα έχουν εμφανιστεί εντελώς νέες συσκευές που μπορούν να εκτελέσουν διάφορα θαύματα.

Μόνο σύγχρονες και βελτιωμένες συσκευές χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση τέτοιων διαδικασιών, οι οποίες είναι εξοπλισμένες από ειδικούς με μια ποικιλία λειτουργιών, τρόπων και εξαρτημάτων. Αυτό γίνεται για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μετρημένες τιμές

Όλες οι αισθητικές επεμβάσεις πρέπει να γίνονται μόνο για δύο λόγους - για την πρόληψη και τη θεραπεία συμπτωμάτων γήρανσης. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές ενδείξεις για καλλυντικά υλικού:

Ενδείξεις για καλλυντικά υλικού
 • ρυτίδες προσώπου;
 • απώλεια σφριγηλότητας του δέρματος ή άλλα σημάδια γήρανσης.
 • ισχυρή μελάγχρωση του δέρματος;
 • καταπολεμά την παχυσαρκία ή την κυτταρίτιδα.
 • ακμή;
 • Αφαίρεση τατουάζ ή μόνιμο μακιγιάζ.

Αυτή η λίστα είναι αρκετά μεγάλη, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοιες διαδικασίες είναι πολύ αποτελεσματικές και βολικές.
Η ασφάλεια των καλλυντικών υλικού εξαρτάται γενικά από τα προσόντα ενός ειδικού, τις δεξιότητές του και τη συντήρηση του εξοπλισμού.

Αντενδείξεις

Δυστυχώς, δεν μπορεί κάθε γυναίκα να χρησιμοποιήσει τέτοιες διαδικασίες, καθώς έχουν ορισμένες αντενδείξεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί!

Η κοσμετολογία υλικού απαγορεύεται αυστηρά για τις εγκύους, καθώς μπορεί να αναπτύξει διάφορες παθολογίες στο έμβρυο.

Ποιες είναι οι αντενδείξεις για τέτοιες διαδικασίες; Αυτή η λίστα είναι μόνο για τις πιο βασικές πληροφορίες και θα πρέπει να έχετε έναν ειδικό να σας εξοικειώσει με άλλους:

 • ογκολογικές ασθένειες;
 • δυσανεξία σε ορό ή γέλη που προορίζεται για υποδόρια ένεση.
 • όγκοι;
 • μανιτάρια και διάφορες φλεγμονώδεις διεργασίες.
 • κακή πήξη του αίματος.
 • κληρονομική προδιάθεση για αιμορραγία.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι αντενδείξεις στα καλλυντικά υλικού είναι πολύ απλές. Το πιο σημαντικό, ο ασθενής είναι υγιής. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ασθένειες, τότε θα πρέπει να θεραπεύσετε πρώτα και μόνο τότε να σκεφτείτε καλλυντικά.

Τύποι καλλυντικών υλικού

Ο καθένας μπορεί να επιλέξει τον καταλληλότερο τύπο καλλυντικής διαδικασίας που θα λειτουργήσει για εσάς και που θα βοηθήσει στην εξάλειψη προβληματικών, ανεπιθύμητων περιοχών.

Στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαδικασίες που συμβάλλουν στην επίτευξη της επιθυμητής εμφάνισης:

 1. Λιποαναρρόφηση- αφαίρεση υπερβολικού βάρους με ειδικές συσκευές. Η λεγόμενη άντληση υπερβολικού λίπους από προβληματικές περιοχές. Η λιποαναρρόφηση χωρίζεται σε δύο τύπους: υπερήχους και λέιζερ. Μόνο το όνομα το καθιστά σαφές: με την πρώτη μέθοδο, το λίπος αντλείται με ήχο και με το δεύτερο - με λέιζερ. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η λιποαναρρόφηση αντενδείκνυται σε υπέρβαρα άτομα.
 2. Μασάζ υλικού- μασάζ με μία συσκευή. Περιέχει μεγάλο αριθμό ειδών που είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και έχουν διαφορετικές ενδείξεις. Υπάρχουν βασικά τρεις τύποι μασάζ υλικού: υδρομασάζ (με νερό), μασάζ δονήσεων (με τεχνητές δονήσεις) και πνευματικό μασάζ (το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα δυνατά ρεύματα αέρα).
 3. Κρυοθεραπεία- μια διαδικασία που βοηθά στην ενίσχυση της υγείας ολόκληρου του σώματος, με βάση τη χρήση κρυοψύλου ή κρυοαυτής.
 4. Ανύψωση- Σύσφιξη του δέρματος, εξομάλυνση των ρυτίδων και δημιουργία μυών. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας διαδικασίας μπορεί να επιτευχθεί τόσο με τη βοήθεια καλλυντικών παρασκευασμάτων όσο και με τη βοήθεια πλαστικής χειρουργικής.
 5. Γαλβανοθεραπεία- κοσμετολογία υλικού που σας επιτρέπει να μεταμορφώσετε την επιδερμίδα με αδύναμο ρεύμα εκφόρτισης με χαμηλή τάση.
 6. Κοσμητολογία λέιζερ- μια μεγάλη ομάδα διαδικασιών στις οποίες χρησιμοποιούνται ειδικά λέιζερ για την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και την αποφυγή χαλάρωσης στην περιοχή των μάγουλων.

Εκτός από όλες αυτές τις διαδικασίες, η κοσμετολογία υλικού βοηθά στην απομάκρυνση νέων αναπτύξεων στο δέρμα (κονδυλώματα, κρεατοελιές κ. λπ. ) και στην απομάκρυνση των ουλών μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Μέθοδοι αναζωογόνησης υλικού

Τεχνικές αναζωογόνησης υλικού

Τα καλλυντικά υλικού περιλαμβάνουν μια ποικιλία τεχνικών αναζωογόνησης. Είναι απλώς αδύνατο να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική, καθώς κάθε τεχνική έχει σχεδιαστεί για μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος και του δέρματος.

Οι πιο γνωστές και πιο δημοφιλείς μέθοδοι αναζωογόνησης μεταξύ των πελατών της κλινικής:

 1. SMA ηλικία ανύψωσης.Ίσως η πιο δημοφιλής μέθοδος που βασίζεται σε υπερήχους. Σήμερα χρησιμοποιείται σε όλες σχεδόν τις κλινικές ομορφιάς και τα σαλόνια. Αυτή η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, ακόμη και λίγο ευχάριστη, και τα αποτελέσματα είναι πολύ ευχάριστα.
 2. Αναζωογόνηση φωτογραφιών.Δρα στην επιδερμίδα (το βαθύτερο στρώμα) του δέρματος με συχνές και έντονες αναλαμπές φωτός, παρόμοια με τη λήψη φωτογραφιών. Το αποτέλεσμα ξεπερνά όλες τις προσδοκίες: οι ρυτίδες εξομαλύνονται, η ακμή εξαφανίζεται, η επιδερμίδα εξαφανίζεται
 3. Θερμότητα.Ένας άλλος τρόπος για να το ονομάσετε ραδιόφωνο. Πρόκειται για μια διαδικασία ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας που διεισδύει στο δέρμα και αυξάνει τη θερμοκρασία του. Αυτό ανανεώνει το κολλαγόνο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
 4. Αναζωογόνηση του Elos.Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί τόσο παλμούς φωτός όσο και ασθενή φορτία ηλεκτρικής ενέργειας που βοηθούν στην αναζωογόνηση. Μια τέτοια κοσμετολογία δεν περιέχει τίποτα επικίνδυνο, φέρνει μόνο ενόχληση με μια μικρή αίσθηση μυρμήγκιασμα. Το αποτέλεσμα δεν θα σας κάνει να περιμένετε πολύ.
 5. Ένεση για αναζωογόνηση του προσώπου.Χωρίζονται σε ορισμένες υποομάδες και η πιο βασική ένεση είναι μια ένεση υαλουρονικού οξέος. Αυτή η μέθοδος αναζωογόνησης είναι κατάλληλη για όσους φοβούνται τη χειρουργική επέμβαση αλλά θέλουν το δέρμα να σφίγγει και να φαίνεται όμορφο.

Πώς να συνδυάσετε σωστά τις διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου

πώς να συνδυάσετε διαδικασίες αναζωογόνησης

Για να επιτύχετε ένα καλό, αισθητό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, πρέπει να είστε σε θέση να συνδυάσετε σωστά εντελώς διαφορετικές τεχνικές αναζωογόνησης του προσώπου. Εάν προσεγγίσετε αυτό το θέμα με άγνοια, τότε υπάρχει πιθανότητα να βλάψει σοβαρά την υγεία σας.

Για παράδειγμα, μια ένεση botox λειτουργεί καλά με μια διαδικασία περιγράμματος. Χάρη σε έναν τέτοιο συνδυασμό αυτών των τεχνικών, μπορείτε να απαλλαγείτε από μεγάλο αριθμό γραμμών έκφρασης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με ένα συνδυασμό θερμότητας που δεν θα βλάψει το σώμα. Μια τέτοια διαδικασία όχι μόνο βοηθά στην εξισορρόπηση του στρώματος του δέρματος, αλλά επίσης βοηθά το δέρμα να προσκολληθεί πιο στενά στους μύες, κάνοντας το πρόσωπο πιο εκφραστικό.

Το χειροκίνητο μασάζ μπορεί να συνδυαστεί αποτελεσματικά με τη θερμομόνωση, γιατί όταν το κολλαγόνο διεγείρεται, το δέρμα σφίγγεται και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των καλλυντικών υλικού

Η κοσμετολογία υλικού έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα από τα μειονεκτήματα, οπότε χάρη σε αυτά είναι πολύ δημοφιλές στους πελάτες.

Πλεονεκτήματα των καλλυντικών παρεμβάσεων:

 • Το κύριο όφελος είναι η διόρθωση του σχήματος του προσώπου και της κατάστασης του δέρματος χωρίς τη χειρουργική επέμβαση, την οποία πολλοί άνθρωποι φοβούνται πολύ.
 • το αποτέλεσμα εμφανίζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε μικρό αριθμό διαδικασιών.
 • Ο ασθενής έχει ελάχιστη ενόχληση.
 • επιτρέπει την ατομική επιλογή της επιθυμητής τεχνολογίας με βάση την ηλικία του πελάτη, η οποία είναι επίσης σημαντική.
 • ευελιξία και καλή συμβατότητα με άλλες αισθητικές διαδικασίες.
 • Ανώδυνος.

Παρά όλες τις θετικές πτυχές τέτοιων καλλυντικών παρεμβάσεων, θα πρέπει να προσέξετε τα μειονεκτήματα, τα οποία δυστυχώς υπάρχουν επίσης. Μερικές φορές πρέπει να διορθώσετε ορισμένα προβλήματα μη αυτόματου καθαρισμού και μόνο στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή μόνοι σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε μέθοδος έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα παραδείγματα:

Θερμομόνωση

Thermolift για το πρόσωπο

Plus- διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου.

Μείον- δεν επηρεάζει τους μυς.

Χειροκίνητο μασάζ

Αυτό είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, το μειονέκτημα της θερμομόνωσης.

Plus- Ο αισθητικός μπορεί να αισθανθεί το δέρμα τέλεια, έτσι ώστε να γνωρίζει αν θα αυξήσει ή θα μειώσει τη δύναμη και σε ποια ζώνη θα εργαστεί περισσότερο. Οι μύες του προσώπου είναι τέλεια τονισμένοι, το δέρμα γίνεται πιο λείο και απαλό.

Μείον- ανεπαρκής παραγωγή κολλαγόνου.

Χειροκίνητος καθαρισμός

Plus- Μπορείτε να αφαιρέσετε τις ατέλειες του δέρματος που δεν μπορούν να αφαιρεθούν με τη βοήθεια καθαρισμού υλικού.

Μείον- Μετά τη διαδικασία, το δέρμα παίρνει μια κόκκινη απόχρωση που φαίνεται ελαφρώς επώδυνη λόγω μικροκράτησης. Ο χειροκίνητος καθαρισμός είναι μια μακρά και επώδυνη διαδικασία στην οποία πρέπει να καταφεύγετε σε τακτική βάση για να έχετε οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Καθαρισμός υλικού

Plus- ασφάλεια και πόνος.

Μείον- απολύτως αναποτελεσματικό όταν εργάζεστε με προβληματικό δέρμα.

Μυοδιέγερση

Plus- άμεση επιρροή στους μύες με τη βοήθεια κυμάτων.

Μείον- Ο αισθητικός δεν αισθάνεται τις επιπτώσεις στο δέρμα του πελάτη, όπως κάνει με το μη αυτόματο καθαρισμό.

Μεσοθεραπεία χωρίς ένεση

Plus- αναζωογόνηση, διέγερση του δέρματος, αποτελεσματική διατροφή.

Μείον- καμία επίδραση στους μυς.

Συγκρίνοντας όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καλλυντικών υλικού, το συμπέρασμα είναι ότι για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο σίγουρα θα σας αρέσει, πρέπει να εκτελέσετε διάφορες διαδικασίες και να τα συνδυάσετε σωστά.

Αποτελέσματα

Αποτελέσματα συσκευών αναζωογόνησης

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τις απαραίτητες διαδικασίες αναπτύσσεται για κάθε πελάτη που αντιστοιχεί στον τύπο του δέρματος, την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται επίσης από ορισμένες συνθήκες. Βασικά υπάρχουν 2-3 δόσεις για 20 λεπτά την εβδομάδα. Μετά από μια ολόκληρη θεραπεία συσκευής, θα σας αρέσει πολύ το αποτέλεσμα: Οι ουλές και το κρεμώντας δέρμα θα εξαφανιστούν, οι ρυτίδες θα γίνουν πιο σφριγηλές και το πρόσωπο θα έχει ένα καθαρό, ιδανικό περίγραμμα.

Χάρη σε αυτές τις αλλαγές, η ευημερία σας θα βελτιωθεί, θα φαίνεται νεότερη και πιο όμορφη. Πρέπει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τις διαδικασίες, δεν υπάρχει ανάγκη ανάληψης περιόδων ανάκαμψης ή αποκατάστασης. Τα καλλυντικά υλικού θα αντικαταστήσουν σύντομα την πλαστική χειρουργική.

Κοσμετολογία υλικού στο σπίτι

Συμβαίνει επίσης ότι οι γυναίκες δεν έχουν αρκετό χρόνο να επισκέπτονται συχνά σαλόνια και κλινικές, αλλά θέλουν πραγματικά να παραμείνουν όμορφες. Υπάρχει έξοδος! Τώρα είναι δυνατόν να κάνουμε κοσμετολογία υλικού στο σπίτι, καθώς αυτή η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και εύκολη. Σήμερα, στην αγορά των καλλυντικών συσκευών, υπάρχουν πολλά είδη κάθε είδους, αλλά διαφορετικά στην υφή, στις συσκευές προσωπικής φροντίδας και στις συσκευές περιποίησης προσώπου.

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα κατάλληλο και υψηλής ποιότητας προϊόν, γιατί μόνο τότε θα λάβετε εγγύηση ομορφιάς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε τέτοιες συσκευές τακτικά, διαφορετικά δεν θα δείτε καταπληκτικά αποτελέσματα.

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την κοσμετολογία υλικού και η φράση τους φαίνεται απαίσια και ακατανόητη, αλλά αυτές οι διαδικασίες είναι πραγματικά εντελώς διαφορετικές. Είναι πρακτικά ανώδυνοι και εντελώς ασφαλείς, αν επιλέξετε φυσικά τον σωστό ειδικό. Όλοι πρέπει να βελτιώσουν και να παρακολουθήσουν την εμφάνισή τους και τα καλλυντικά υλικού προσπαθούν να τους βοηθήσουν!