Κλασματική συσκευή αναζωογόνησης του δέρματος

Οι τεχνολογίες δεν παραμένουν ακίνητες και προσπαθούμε να τις παρακολουθούμε. Οι δάσκαλοί μας έχουν ήδη κατακτήσει μια από τις πιο προηγμένες τεχνικές αντιγήρανσης - κλασματική φωτοθερμόλυση - και θα την εφαρμόσουν στην πράξη. Αυτή την άνοιξη, ένα λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα για κλασματική φωτοθερμόλυση εμφανίστηκε στο γραφείο καλλυντικών.

Η συσκευή ανοίγει νέες δυνατότητες για τη διόρθωση των αλλαγών δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία. Ακόμα και σε προχωρημένα στάδια, τα αισθητικά ελαττώματα εξαλείφονται με επιτυχία.

Χαρακτηριστικά κλασματικής φωτοθερμόλυσης

Το αποτέλεσμα αναζωογόνησης επιτυγχάνεται με την ενέργεια ενός λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα - διεγείρει την ενεργή παραγωγή ινών κολλαγόνου στο δέρμα. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας βασίζεται στην ικανότητα του δέρματος να παράγει νέες, φρέσκες ίνες αντί για κατεστραμμένες. Το λέιζερ "βομβαρδίζει" το δέρμα με μικροσφυγμούς που επηρεάζουν τη δομή του κολλαγόνου. Οι παλιές, τεντωμένες ίνες καταστρέφονται. Αντ 'αυτού, οι ινοβλάστες συνθέτουν νέους, πυκνότερους. Το χαλαρό δέρμα με ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας αντικαθίσταται με ένα νέο - λείο και σφριγηλό.

Το σύστημα λέιζερ παράγει ακτινοβολία με μήκος κύματος 10. 600 nm. Αυτό αρκεί για την πλήρη εξάτμιση του κολλαγόνου στις επεξεργασμένες περιοχές, ενώ ο γύρω ιστός παραμένει άθικτος. Το λέιζερ δρα στο δέρμα σαν κόσκινο και εναλλάσσει τις περιοχές της παλμικής θεραπείας με τις ανέγγιχτες περιοχές. Αυτό μειώνει το στρες στον ιστό και το καλλυντικό αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Κατά την αναγέννηση του δέρματος, οι ινοβλάστες σε άθικτες περιοχές συμμετέχουν επίσης στην εργασία. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

Ενδείξεις για κλασματική φωτοθερμόλυση

Το σύστημα λέιζερ αφαιρεί όλα τα αισθητικά ελαττώματα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των μετατραυματικών:

  • Ρυτίδες οποιουδήποτε βάρους. Η τεχνολογία είναι χρήσιμη για την αναζωογόνηση της πιο ευαίσθητης περιοχής του προσώπου - της περιοχής γύρω από τα μάτια.
  • Απώλεια ήχου. Μετά την κλασματική φωτοθερμόλυση, οι περιοχές χαλάρωσης σφίγγονται, το δέρμα γίνεται πιο πυκνό και πιο ελαστικό.
  • Εκφωνημένα ραγάδες στην κοιλιά, τους μηρούς και το στήθος (ραβδώσεις). Η φωτοθερμόλυση βοηθά στην τακτοποίηση του δέρματος γρήγορα μετά τη γέννηση.
  • Ουλές και ουλές αντί για ακμή και φλύκταινες (μετά την ακμή).
  • Καλοήθη νεοπλάσματα (κονδυλώματα, σημάδια γέννησης).
  • Χρωματισμένα σημεία σε οποιαδήποτε περιοχή.
Η κλασματική αναζωογόνηση αφαιρεί τις κύριες αισθητικές ατέλειες στο πρόσωπο

Το λέιζερ είναι εξοπλισμένο με έναν έξυπνο σαρωτή που ρυθμίζει το μήκος των δοκών και την απόσταση μεταξύ των σημείων παλμού ανάλογα με την περιοχή θεραπείας. Έτσι επιτυγχάνεται πλήρης έλεγχος της διαδικασίας φωτοθερμόλυσης. Εξαιρείται η επαναλαμβανόμενη έκθεση στις ίδιες περιοχές με την ίδια διαδικασία.

Στα χέρια έμπειρων επαγγελματιών, το λέιζερ γίνεται ιδανικό εργαλείο για αναζωογόνηση. Είναι χαρά να βλέπω το δέρμα σας να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Εγγραφείτε για κλασματική φωτοθερμόλυση με αισθητικούς.