Οι πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες αναζωογόνησης προσώπου

Κάθε γυναίκα καταλαβαίνει ότι η νιότη της δεν είναι αιώνια. Για να διατηρήσετε το δέρμα σας σε καλή κατάσταση, πρέπει να επισκέπτεστε τακτικά έναν αισθητικό. Μόνο η επαγγελματική φροντίδα προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής, του περιβάλλοντος, του στρες και της έλλειψης ύπνου στην κατάσταση του δέρματος. Μόνο χάρη στις διαδικασίες αισθητικής αναζωογόνησης είναι δυνατό να σταματήσει αποτελεσματικά η διαδικασία γήρανσης και η λεύκανση του δέρματος.

Οι σύγχρονοι αισθητικοί προσφέρουν στις γυναίκες μια τεράστια επιλογή διαφορετικών διαδικασιών αναζωογόνησης. Μόνο ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα καθορίσει τι είναι καλύτερο για εσάς. Για να το κάνει αυτό, αξιολογεί την ηλικία, τον τύπο δέρματος και την κατάσταση του δέρματος. Η σωστή φροντίδα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού. Επιλέξτε μόνο αποδεδειγμένα σαλόνια για να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες.

Μεσοθεραπεία

Ενέσιμη αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένας ειδικός χρησιμοποιεί μια μικρή βελόνα για να κάνει ενέσεις ή συμπλέγματα βιταμινών κάτω από το δέρμα. Τέτοια φάρμακα επιλέγονται ξεχωριστά για κάθε ασθενή. Η αισθητικός θα καθορίσει εύκολα τι πρόβλημα έχετε και στη συνέχεια θα επιλέξει το ένα ή το άλλο φάρμακο. Η μεσοθεραπεία βοηθά αποτελεσματικά στην αναζωογόνηση του δέρματος, στην απαλλαγή από φλεγμονές και ακμή.

Οι ενδείξεις για αυτή τη διαδικασία περιλαμβάνουν:

 • Η εμφάνιση των ρυτίδων?
 • Ξεθώριασμα και χαλάρωση του δέρματος.
 • Πορώδες, ξηρό ή λιπαρό δέρμα.
 • Ουλές, κηλίδες ηλικίας, ακμή.
 • Φλέβες αράχνης, ροδόχρου ακμή, διπλό πηγούνι.
 • Αλλαγή χροιάς από το κάπνισμα.
 • Τσάντες και κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Πριν κάνετε μεσοθεραπεία, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν αισθητικό. Στη συνέχεια, ο ειδικός καθορίζει τα υπάρχοντα προβλήματα, τον βαθμό της βλάβης και επιλέγει επίσης τον βέλτιστο τρόπο επίλυσής τους. Πρέπει επίσης να καταλάβει ακριβώς ότι δεν έχετε αντενδείξεις σε τέτοιους χειρισμούς. Πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας για όλες τις χρόνιες ασθένειες, τα φάρμακα και τις αλλεργικές αντιδράσεις σας.

Η ίδια η μεσοθεραπεία διαρκεί πολύ. Μετά την έκθεση στην κρέμα που μουδιάζει, το δέρμα αντιμετωπίζεται με αντισηπτικό. Μετά από αυτό, ο ειδικός εγχέει μια μικρή ποσότητα του φαρμάκου κάτω από το δέρμα χρησιμοποιώντας λεπτές βελόνες. Θυμηθείτε, η ίδια η διαδικασία είναι αρκετά επίπονη. Εάν έχετε χαμηλό όριο πόνου, είναι καλύτερα να αρνηθείτε μια τέτοια διαδικασία. Κατά μέσο όρο, η ένεση διαρκεί 1-1, 5 ώρες.

Φωτοανάπλαση

Φωτοανάπλαση του δέρματος του προσώπου

Η φωτοαναζωογόνηση είναι μια πρωτοποριακή διαδικασία για την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου. Η ουσία αυτού του αποτελέσματος είναι η δράση της υπέρυθρης ακτινοβολίας στο δέρμα. Με τη θέρμανση όλων των στιβάδων του χορίου, η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται σημαντικά και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνεται. Μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από κηλίδες ηλικίας και φλέβες αράχνης με τη βοήθεια της φωτογραφίας αναζωογόνησης.

Μετά την πρώτη εφαρμογή, θα παρατηρήσετε ότι η επιδερμίδα σας έχει γίνει πιο ομοιόμορφη, η ελαστικότητα του δέρματος έχει αυξηθεί και η ξηρότητα έχει μειωθεί.

Συνήθως αυτή η διαδικασία γίνεται όταν:

 • Η εμφάνιση των πρώτων αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία.
 • Ανθυγιεινή επιδερμίδα?
 • Πανάδες ή κηλίδες ηλικίας.
 • Προβληματικό δέρμα?
 • Ακμή;
 • Φλέβες αράχνης;
 • Διευρυμένοι πόροι;
 • Γραμμές έκφρασης.

Μόνο εάν ακολουθήσετε όλες τις συστάσεις του γιατρού, μπορείτε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα από τη διαδικασία φωτοαναζωογόνησης του προσώπου.

Δεν υπάρχει περίοδος αποκατάστασης μετά από μια τέτοια επίδραση, αλλά θα μπορείτε να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα μόνο μετά από μερικές εβδομάδες. Οι αντενδείξεις σε μια τέτοια διαδικασία περιλαμβάνουν την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία, καθώς και την παρουσία κακοήθων όγκων.

Botox

Το Botox είναι ένα φάρμακο που βασίζεται στην αδρανοποιημένη βοτουλινική τοξίνη. Ενίεται σε διάφορες μυϊκές ομάδες, οπότε χαλαρώνουν και δεν μπορούν να ασκηθούν. Αυτό καθιστά δυνατή την απαλλαγή ή τη μείωση των γραμμών έκφρασης. Αυτή η διαδικασία είναι κατάλληλη για όλες τις γυναίκες, είναι απολύτως ασφαλής και δεν έχει αντενδείξεις. Το αποτέλεσμα της εισαγωγής του Botox διαρκεί για 3-6 μήνες, αλλά περισσότερο με μεγαλύτερη χορήγηση.

Συνήθως, τέτοιες διαδικασίες εμφανίζονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Με έντονες ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο.
 • Όταν εμφανίζονται τα πόδια της χήνας.
 • Με το σχηματισμό ρινοχειλικών πτυχών.
Φωτογραφίες γυναικών πριν και μετά την ανανέωση του δέρματος του προσώπου

Η διαδικασία διαρκεί μόνο 10-15 λεπτά, μετά τα οποία το άτομο επιστρέφει στον συνήθη τρόπο ζωής του. Δεν θα δείτε κανένα αποτέλεσμα αμέσως μετά την εισαγωγή - το αποτέλεσμα μπορεί να αξιολογηθεί μόνο μετά από 10-14 εβδομάδες. Μετά από λίγους μήνες, όταν οι μύες συστέλλονται, η δόση του botox πρέπει να επαναληφθεί. Οι αισθητικοί αποκαλούν αυτή τη διαδικασία την πιο αποτελεσματική διαδικασία αφαίρεσης ρυτίδων.

Το Botox δεν λειαίνει εντελώς τις βαθιές γραμμές έκφρασης, αλλά μπορεί εύκολα να τις μειώσει.

Για την επούλωση του δέρματος, το botox συνήθως συμπληρώνεται με θεραπεία με σύμπλοκα βιταμινών ή ενέσεις με βάση το υαλουρονικό οξύ. Διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, η οποία λειαίνει τις ρυτίδες και τις κάνει λιγότερο ορατές.

Χημικό ξεφλούδισμα

χημικό πίλινγκ για αναζωογόνηση του δέρματος

Το χημικό πίλινγκ είναι η πιο κοινή μη χειρουργική μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου. Η ουσία του έγκειται στη διάλυση των κερατινοποιημένων στοιβάδων του δέρματος που διαταράσσουν τον φυσιολογικό μεταβολισμό. Επιπλέον, μια τέτοια διαδικασία ενεργοποιεί το έργο των βαθιών στρωμάτων του χορίου, επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, έτσι ώστε το δέρμα να γίνει πιο ελαστικό και ελαστικό.

Με τη βοήθεια των χημικών πίλινγκ, μπορείτε να βελτιώσετε την επιδερμίδα σας, να αφαιρέσετε τις γραμμές έκφρασης και να σφίξετε τους πόρους σας.

Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα του χημικού peeling απαιτείται μια ολόκληρη σειρά διαδικασιών, οι οποίες αποτελούνται από 5-9 συνεδρίες. Οι ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι μια τέτοια επίδραση στο δέρμα είναι εντελώς ακίνδυνη, την επόμενη μέρα επιστρέφετε στον συνηθισμένο τρόπο ζωής σας. Σημειώστε ότι μια τέτοια διαδικασία είναι κατάλληλη για αναζωογόνηση μόνο όταν υπάρχουν πρωτογενή σημάδια γήρανσης.

Συνήθως το χημικό πίλινγκ συνταγογραφείται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Με λεπτές και μιμικές ρυτίδες.
 • Με κηλίδες ηλικίας και διευρυμένους πόρους.
 • Με πέλματα χήνας και ρινοχειλική πτυχή.

Η ίδια η διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, θα νιώσετε δυσάρεστες αισθήσεις που υποδηλώνουν την ενεργό δράση των ουσιών.

Στο τέλος της διαδικασίας, μια μικρή ποσότητα ενυδατικών και καταπραϋντικών παρασκευασμάτων εφαρμόζεται στο δέρμα. Πρέπει να αφήσετε περίπου 1-2 εβδομάδες για την περίοδο αποκατάστασης: σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να φοράτε γυαλιά ηλίου, να εφαρμόζετε αντιφλεγμονώδη φάρμακα στο δέρμα και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά.

Μπορείτε να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα του χημικού peeling μόνο μετά από 2-3 εβδομάδες. Αυτή η διαδικασία έχει έμμεσο αποτέλεσμα - βοηθά μόνο στην ενεργοποίηση των διαδικασιών ανανέωσης του δέρματος. Με τη βοήθεια ενός τέτοιου καθαρισμού, το πρόσωπο θα γίνει πιο ελκυστικό, πιο απαλό και λείο. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, τέτοιες διαδικασίες θα πρέπει να επαναλαμβάνονται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Υπάρχει μια ποικιλία τύπων χημικών peeling. ένας αισθητικός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή.