Μη χειρουργικές τεχνικές λίφτινγκ προσώπου. Πλαστικό προσώπου

Διαδικασία σύσφιξης του δέρματος του προσώπου

Δυστυχώς, το γήρας και οι αρνητικές του εκδηλώσεις είναι αναπόφευκτες. Παρατηρούμε τα πρώτα σημάδια στο πρόσωπο με τη μορφή μικρών ρυτίδων, αργότερα βαθαίνουν, αλλάζει το χρώμα του δέρματος, εμφανίζεται πρήξιμο και χάνεται ένα καθαρό περίγραμμα.

Δεδομένου ότι η φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του δέρματος έχει μελετηθεί αρκετά καλά, οι ιδιότητές του λαμβάνονται υπόψη κατά την ανάπτυξη μη χειρουργικών μεθόδων λίφτινγκ προσώπου.

Στην ηλικία των 25-30 ετών, το δέρμα αρχίζει να ξεθωριάζει, η απώλεια ελαστικότητας το κάνει να αρχίζει σταδιακά να κρεμάει. Απαιτούνται διαδικασίες ανύψωσης για να αναβληθεί αυτή η στιγμή. Στο σπίτι είναι επίσης πιθανά, το κυριότερο είναι ότι τα κάνουν τακτικά, διαφορετικά δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Είναι γνωστό: όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να φροντίζετε την υγεία του δέρματός σας, τόσο περισσότερο θα σας ευχαριστεί με τη νεότητα και την ομορφιά του.

Σημάδια και αιτίες της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος του προσώπου

Το δέρμα αποτελείται από πολλά στρώματα. Το κορυφαίο είναι ένα φυσικό φράγμα που εμποδίζει τα βακτήρια και τα μικρόβια να εισέλθουν στο χόριο και μειώνει σημαντικά το επίπεδο των αρνητικών επιπτώσεων από τις υπεριώδεις ακτίνες, το νερό χαμηλής ποιότητας και τις ακραίες θερμοκρασίες. Επιπλέον, η επιδερμίδα δεν επιτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας από τα στρώματα του δέρματος. Οι σημαντικές ουσίες κολλαγόνο και ελαστίνη, που διατηρούν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, συντίθενται στους ινοβλάστες.

Με την αύξηση της ηλικίας, στις διαδικασίες διαίρεσης, αναγέννηση των κυττάρων, συμβαίνουν αστοχίες, οι οποίες οδηγούν σε μείωση του πάχους της επιδερμίδας. Αυτό μειώνει την αξιοπιστία της προστασίας του δέρματος, η εξάτμιση της υγρασίας επιταχύνεται και το χόριο ξηραίνεται. Η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου επιβραδύνεται και το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του.

Κάντε μασάζ για σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος

Ως αποτέλεσμα, εμφανίζονται γραμμές έκφρασης, οι οποίες στη συνέχεια μετατρέπονται σε βαθιές ρυτίδες. Ο τόνος του δέρματος αλλάζει και η λέπτυνση του στρώματος φραγμού μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ροδόχρου ακμής - φλέβες αράχνης. Οι διαταραχές στον μεταβολισμό των λιπιδίων οδηγούν σε αλλαγή στην οβάλ γραμμή του προσώπου, εμφανίζεται ένα δεύτερο πηγούνι.

Οι κλινικές πλαστικής χειρουργικής προσφέρουν πολλούς τρόπους για να πούμε αντίο σε αυτές τις αλλαγές, αλλά δεν μπορούν όλοι να επιλέξουν να κάνουν τέτοιες δραστικές αλλαγές.

Πρόσφατα, ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου που σας επιτρέπει να ανακτήσετε τη χαμένη ομορφιά χωρίς νυστέρι γίνεται όλο και πιο δημοφιλές.

Υπάρχουν δύο τύποι τέτοιων διαδικασιών:

  • Αντιμετώπιση προβληματικών περιοχών με ειδικό εξοπλισμό.
  • την εισαγωγή ειδικών σκευασμάτων κάτω από το δέρμα.

Lifting προσώπου με ενέσεις

Η αναζωογόνηση του προσώπου με ενέσεις συνίσταται στην εισαγωγή ενός ειδικού θεραπευτικού κοκτέιλ στο στρώμα του χορίου. Αυτό δίνει στο δέρμα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και ενεργοποιεί διαδικασίες που σταμάτησαν κατά τη φυσική γήρανση.

Η μεσοθεραπεία έχει γίνει μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες μεθόδους στα ινστιτούτα αισθητικής. Οι ειδικοί συνιστούν αυτή τη διαδικασία για γυναίκες 40+ που έχουν αναπτύξει χαλάρωση του δέρματος, στατικό ηλεκτρισμό και γραμμές έκφρασης. Μετά την εξέταση και εξέταση της κατάστασης του δέρματος, επιλέγεται ένα κοκτέιλ, η βάση του οποίου είναι το υαλουρονικό οξύ. Αυτή η ουσία είναι σημαντική για να διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και να αποτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας. Το υαλουρονικό οξύ παράγεται στο ανθρώπινο σώμα, αλλά αυτή η διαδικασία επιβραδύνεται καθώς γερνάμε.

Σε αντίθεση με μια παραδοσιακή μάσκα, όταν πολλά θρεπτικά συστατικά δεν εισέρχονται στο βαθύ στρώμα του χορίου, η εισαγωγή τους κάτω από το δέρμα εξασφαλίζει το σωστό αποτέλεσμα. Στα στρώματα του δέρματος επιταχύνεται η κίνηση της ροής του αίματος και της λέμφου και διεγείρεται η διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων και παραγωγής κολλαγόνου. Ως αποτέλεσμα, οι ρυτίδες λειαίνονται, το δέρμα αποκτά ομοιόμορφα όμορφο χρώμα, γίνεται πιο ελαστικό και ελαστικό.

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικές κλωστές. Οι αισθητικοί λένε ότι μετά από μια τέτοια διαδικασία, μια γυναίκα φαίνεται 10 χρόνια νεότερη από ό, τι είναι. Τα νήματα τεντώνονται κάτω από το δέρμα, σχηματίζονται μικροσκοπικοί φυμάτιοι σε αυτά σε ορισμένα διαστήματα, μπορούν να ομαδοποιηθούν, να μετατοπίσουν τον ιστό του δέρματος και να τον στερεώσουν στην επιθυμητή θέση. Ως αποτέλεσμα, οι βαθιές ρινοχειλικές πτυχές εξαφανίζονται, οι γωνίες των χειλιών διορθώνονται, η χαλάρωση του δέρματος σφίγγεται και οι ουλές εξαφανίζονται.

Το Botox είναι πρωτοπόρος στην αναζωογόνηση προσώπου χωρίς πλαστικά. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για πάνω από 20 χρόνια. Η αρχή της μεθόδου είναι ότι το botox, που εγχέεται στο δέρμα, παραλύει προσωρινά τους μύες του προσώπου, η κίνηση των οποίων οδηγεί στο σχηματισμό ρυτίδων. Το Botox απορροφάται φυσικά με την πάροδο του χρόνου και δεν υπάρχουν ρυτίδες στο δέρμα που έχει χρόνο να «θυμηθεί» τη σωστή θέση.

Τον τελευταίο καιρό, οι ειδικοί στρέφονται όλο και περισσότερο σε μια νέα μέθοδο που ονομάζεται plasmolifting. Πριν από τη διαδικασία, λαμβάνεται αίμα από τον ασθενή, το οποίο μετά την επεξεργασία χωρίζεται σε διάφορα συστατικά σε ειδική φυγόκεντρο. Ένα μέρος εισάγεται κάτω από το δέρμα στο οποίο συγκεντρώνονται όλα τα ενεργά συστατικά. Χρησιμοποιώντας το δικό μας βιολογικό υλικό, δεν υπάρχουν απορρίψεις ή αλλεργικές αντιδράσεις.

Μετά το plasmolifting, ενεργοποιούνται φυσικές διαδικασίες κυτταρικής αναγέννησης, σύνθεσης κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος στα στρώματα του δέρματος, γεγονός που οδηγεί σε αναζωογόνηση του χορίου, θετικές δομικές αλλαγές.

Όλες αυτές οι μέθοδοι μπορούν να συνδυαστούν με πλαστική χειρουργική, η οποία σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι λιγότερο τραυματική.

Αναζωογόνηση με ειδικές συσκευές

η κοπέλα εξετάζει το πρόσωπο πριν σφίξει το δέρμα

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται λίφτινγκ χωρίς χειρουργική επέμβαση με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού.

Μία από τις πιο αποτελεσματικές και αβλαβείς μεθόδους αναζωογόνησης είναι η ανύψωση ραδιοσυχνοτήτων. Μια ειδική συσκευή παράγει ένα ραδιοκύμα συγκεκριμένης συχνότητας που χρησιμοποιείται για την εργασία σε προβληματικές περιοχές. Η πρόσκρουση καλύπτει τα βαθιά στρώματα του δέρματος όπου παράγεται κολλαγόνο.

Η σύνθεση αυτής της σημαντικής ουσίας επιταχύνεται. Μετά τη διαδικασία, τα αποτελέσματα αυξάνονται σταδιακά, με αποτέλεσμα τη φυσική αναζωογόνηση του δέρματος. Τα περιγράμματα του προσώπου γίνονται πιο καθαρά, τα βλέφαρα σφίγγονται, οι ρυτίδες μιμούνται και οι σακούλες κάτω από τα μάτια εξαφανίζονται.

Η φωτοαναζωογόνηση και η ανύψωση με υπερήχους έχουν παρόμοια αποτελεσματικότητα.

Υψηλά θετικά ποσοστά μπορούν να επιτευχθούν μέσω της πλαστικής χειρουργικής προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση με συσκευές λέιζερ. Η ακτίνα λέιζερ διεισδύει στα βαθιά στρώματα του δέρματος, γεγονός που επιτρέπει το αποτελεσματικό peeling υψηλής ποιότητας, επιταχύνοντας τις φυσικές διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την αναζωογόνηση του προσώπου.

Η επίδραση του λέιζερ όχι μόνο βελτιώνει τη ροή του αίματος και της λέμφου, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, αλλά και αντιμετωπίζει όλες τις φλεγμονώδεις δερματικές παθήσεις λόγω της απολυμαντικής του δράσης.

Δεδομένου ότι οι μη χειρουργικές μέθοδοι λίφτινγκ προσώπου είναι τόσο διαφορετικές, ένας ειδικός μπορεί να επιλέξει τις καταλληλότερες μεθόδους αναζωογόνησης για κάθε ασθενή, έτσι ώστε η διατήρηση της ομορφιάς για πολλά χρόνια να μην αποτελεί πλέον πρόβλημα.