Αισθητικές επεμβάσεις για την αναζωογόνηση του προσώπου

Διαδικασία για την αναζωογόνηση του δέρματος

Επί του παρόντος, οι κλινικές προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία διαδικασιών αισθητικής αναζωογόνησης προσώπου. Κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί εντοπίζουν μια σειρά από τεχνικές που πιστεύεται ότι είναι πιο αποτελεσματικές και δημοφιλείς στους ασθενείς.

Οι διαδικασίες στο σαλόνι σταματούν τη διαδικασία γήρανσης, ξεκινούν τους μηχανισμούς φυσικής ανανέωσης του δέρματος και σας επιτρέπουν να παραμείνετε νέοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μόνο ένας εξειδικευμένος αισθητικός θα προτείνει μια κατάλληλη διαδικασία, μπορεί να είναι είτε μια γνωστή διαδικασία υλικού είτε μια αποκλειστική τεχνική.

Προκειμένου να επιτευχθεί μια βιώσιμη αντιγηραντική δράση στο οπλοστάσιο των ειδικών, υπάρχουν εδώ και χρόνια δοκιμασμένα καλλυντικά υλικού, αποτελεσματικά και οικονομικά. Επιλέξτε την καλύτερη επιλογή για το δέρμα σας και θα σας ευχαριστήσει!

Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες αναζωογόνησης προσώπου

Οι αισθητικοί εντοπίζουν μια σειρά από τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες αναζωογόνησης προσώπου που θεωρούνται οι πιο αποτελεσματικές και έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Φλούδα

Αυτή είναι μια τεχνική που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, η οποία βοηθά στην ενεργοποίηση των διαδικασιών αναγέννησης και αναζωογόνησης. Αυτό λειαίνει και εξισορροπεί το δέρμα και αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του.

Συνιστάται να ξεκινήσετε τη διόρθωση αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας μη χειρουργικές επεμβάσεις - ενέσεις, peeling, τεχνικές υλικού.

Εάν δεν εμφανιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να καταφύγετε σε ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Είναι καλύτερο να καταφύγετε σε πλήρη χειρουργική επέμβαση για να σφίξετε το περίγραμμα του προσώπου μόνο σε δύσκολες περιπτώσεις λόγω μεγάλης περιόδου αποκατάστασης.

Χημικά

Ο μηχανισμός αυτής της δράσης βασίζεται στον σχηματισμό ελεγχόμενης καύσης μέσω της χρήσης συνθετικού ή φυσικού οξέος. Αυτό βοηθά στην ενεργοποίηση της αναγέννησης των κυττάρων, στην αύξηση της παραγωγής ελαστίνης και ινών κολλαγόνου, στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην οξυγόνωση των ιστών.

Η καταπολέμηση των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία στο πρόσωπο είναι ένας από τους κορυφαίους τομείς των καλλυντικών.

Όλες οι μέθοδοι που αναπτύχθηκαν για το σκοπό αυτό μπορούν να συνοψιστούν σε διάφορες ομάδες: peeling, διαδικασίες υλικού (φωτογραφική αναζωογόνηση, βιοαναζωογόνηση, όζονοθεραπεία, ανύψωση ραδιοσυχνοτήτων), ενέσεις βιοδραστικών ουσιών, μασάζ και μυοδιέγερση.

Ταυτόχρονα, οι ανοιχτοί πόροι καθαρίζονται και συσφίγγονται, η ανακούφιση και ο τόνος του δέρματος εξομαλύνονται και οι ρυτίδες μειώνονται.

Ανάλογα με τη σοβαρότητα των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα επιφανειακό, μεσαίο ή βαθύ χημικό peeling.

ρυθμιστικό κερατοειδών

Συνταγογραφείται για λιπαρούς τύπους δέρματος και θεωρείται επιφανειακή διαδικασία. Χάρη στα συστατικά που συνθέτουν τη σύνθεση, μπορείτε να απαλλαγείτε από προβλήματα όπως η μελάγχρωση, η φλεγμονή, η ακμή, οι διευρυμένοι πόροι, οι εκφράσεις του προσώπου και οι μεσαίου μεγέθους ρυτίδες.

Η βάση τέτοιων peeling είναι υαλουρονικό και σαλικυλικό οξύ, κοκτέιλ βιταμινών, φυτικά εκχυλίσματα, φυσικές ορμόνες, ενώσεις που περιέχουν ψευδάργυρο.

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνιστάται η ολοκλήρωση ολόκληρου του μαθήματος, το οποίο αποτελείται από 7-10 διαδικασίες.

Μικροδερμοαπόξεση

Κρύσταλλοι διαμαντιών της κατάλληλης κοπής χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση νεκρού ιστού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει μασάζ κενού ταυτόχρονα. Αυτό καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και ενεργοποιεί εντατικές διαδικασίες ανανέωσης.

Ανάλογα με τον τύπο δέρματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα από τα 10 διαθέσιμα εξαρτήματα, το καθένα με συγκεκριμένο μέγεθος σωματιδίων.

Μόλις το δέρμα επουλωθεί πλήρως, σημειώνονται αποτελέσματα όπως σύσφιξη, λείανση, ανακούφιση και εξομάλυνση των ρυτίδων.

Μέθοδος υλικού

Πρόκειται για καλλυντικούς χειρισμούς που πραγματοποιούνται με τη χρήση ειδικών συσκευών.

Φωτοανάπλαση

Το δέρμα εκτίθεται σε παλμούς φωτός που διεισδύουν στα βαθιά στρώματα του χόριου. Αυτό θέτει σε κίνηση τις φυσικές διαδικασίες παραγωγής κολλαγόνου, που αποτρέπει και εμποδίζει τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία να συμβούν στο μέλλον. Οι ρυτίδες λειαίνονται και η επιδερμίδα βελτιώνεται.

Επιπλέον, η φωτοανάπλαση σάς επιτρέπει να απαλλαγείτε από μειονεκτήματα όπως η ακμή και το έντονο τριχοειδές δίκτυο.

Βιοαναζωογόνηση

Αυτός είναι ένας άλλος τύπος διαδικασίας υλικού για την αναζωογόνηση του προσώπου από έναν αισθητικό. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για σύσφιξη, το οποίο εγχέεται στα στρώματα του δέρματος ή με τη δράση ειδικών συσκευών.

Οι πιο δημοφιλείς είναι οι ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι - ιοντοφόρηση, μαγνητοφόρηση, κρυοθεραπεία και θεραπεία με λέιζερ, καθώς και η χρήση οξυγόνου.

Οζονοθεραπεία

Αυτός ο τύπος καλλυντικού χειρισμού τροφοδοτεί το χόριο με ένα μείγμα οξυγόνου και όζοντος, το οποίο εγχέεται με τη βοήθεια ενέσεων. Το αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, η επιτάχυνση του μεταβολισμού σε κυτταρικό επίπεδο και η παραγωγή του δικού του κολλαγόνου και ελαστίνης.

Μετά από μια τέτοια διαδικασία, το μυϊκό πλαίσιο ενισχύεται, οι ρυτίδες λειαίνονται, η ελαστικότητα και ο υγιής τόνος του δέρματος επιστρέφουν.

Ανύψωση HF

Αυτή η διαδικασία επιτρέπεται μετά από 25 χρόνια. Ωστόσο, η βέλτιστη ηλικία είναι τα 35-55 έτη. Οι προβληματικές περιοχές επηρεάζονται από ραδιοκύματα που τροφοδοτούν τους μύες και τους μαλακούς ιστούς με θερμική ενέργεια μέσω των εξωτερικών στοιβάδων. Όταν θερμαίνονται, τα στρώματα του δέρματος αρχίζουν να συστέλλονται, γεγονός που προκαλεί την παραγωγή ινών κολλαγόνου.

Χάρη σε αυτή την τεχνική, σημειώνεται βελτίωση του τόνου του δέρματος, εξαφάνιση των γραμμών έκφρασης και αποδυνάμωση του περιγράμματος. Τα κύρια πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι η ασφάλειά της, η ελευθερία από τον πόνο και η απουσία φλεγμονωδών διεργασιών.

Ενέσεις

Η ενέσιμη θεραπεία είναι επίσης μια από τις δημοφιλείς και αποτελεσματικές μεθόδους καλλυντικής αναζωογόνησης του προσώπου. Αυτό μπορεί να είναι η εισαγωγή ενεργών συστατικών και κοκτέιλ βιταμινών, τοξίνης αλλαντίασης, πληρωτικών, βλαστοκυττάρων ή ειδικών νημάτων στα στρώματα του δέρματος.

Το αποτέλεσμα τέτοιων χειρισμών επιτυγχάνεται γρήγορα. Η διαδικασία συνήθως δεν σχετίζεται με έντονο πόνο, αλλά η αναισθησία μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν ο ουδός πόνου είναι χαμηλός ή εάν ο τύπος δέρματος είναι ευαίσθητος.

LPG μασάζ

Το δέρμα επηρεάζεται από μια ειδική συσκευή που εκτελεί κινήσεις τσιμπήματος κενού. Όσον αφορά την τεχνική εκτέλεσης, αυτός ο χειρισμός είναι παρόμοιος με το χειροκίνητο μασάζ, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου θα είναι αισθητά υψηλότερο.

Συνταγογραφείται για την αφαίρεση των ρυτίδων, των ρυτίδων, του διπλού πηγουνιού, για τη σύσφιξη της περιοχής των ματιών και την αποκατάσταση ενός καθαρού οβάλ του προσώπου.

Εάν δεν παραμελήσετε την υποστηρικτική θεραπεία, το αποτέλεσμα θα διαρκέσει έξι μήνες.

Μυοδιέγερση

Η μέθοδος βασίζεται στη δράση ενός ηλεκτρικού ρεύματος που συμβάλλει στη σύσπαση των μυών. Αυτό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ομαλοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες, αυξάνει τον τόνο του δέρματος και εξαλείφει τις ρυτίδες.

Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, συνταγογραφείται μια πορεία 10-15 διαδικασιών. Οι θετικές αλλαγές θα είναι αισθητές μετά την 4η συνεδρία.

Η μυοδιέγερση ενδείκνυται για γυναίκες μετά την ηλικία των 45 ετών. Ωστόσο, με ορισμένες ενδείξεις μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε μικρότερη ηλικία.

Ποια από τις διαδικασίες καλλυντικής αναζωογόνησης είναι καλύτερα να επιλέξετε, μόνο ένας ειδικός θα σας πει. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνει πάντα υπόψη τη σοβαρότητα των προβλημάτων που σχετίζονται με τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, την ηλικία του ασθενούς, τα χαρακτηριστικά του οργανισμού και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, όταν επιλέγετε μια τεχνική, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τις θετικές και αρνητικές πτυχές της, καθώς και την παρουσία αντενδείξεων και παρενεργειών. Προκειμένου να αποφευχθούν επιπλοκές, συνιστάται να επικοινωνείτε μόνο με αποδεδειγμένα ιατρεία όπου εργάζονται έμπειροι αισθητικοί, καθώς και να ακολουθείτε όλες τις συνταγές στο διάστημα μετά τη θεραπεία.