Διαδικασίες αντιγήρανσης στο κομμωτήριο - επιστροφή νεότητας

Ένα νέο και όμορφο κορίτσι, 18 ετών, πρέπει να κάνει ελάχιστη προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της. Ωστόσο, εάν είστε άνω των 25 ετών και αρχίζετε να παρατηρείτε τις πρώτες ρυτίδες, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ειδικές διαδικασίες αντιγήρανσης στο κομμωτήριο ή στο σπίτι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δώσετε στο δέρμα φρεσκάδα, ελαστικότητα και ελαστικότητα. Και το πιο σημαντικό, μην το τραβάτε πολύ.

Επαναδερμιδοποίηση του δέρματος για αναζωογόνηση

Επαγγελματική περιποίηση σώματος και προσώπου

Η αιώνια νιότη είναι το όνειρο όλων των γυναικών σε αυτόν τον πλανήτη. Η ομορφιά είναι επιτυχία και υγεία. Προσπαθούμε να παραμείνουμε ελκυστικοί σε οποιαδήποτε ηλικία, δηλαδή την τακτική φροντίδα του δέρματος.

Καθοριστική αρχή μιας αποτελεσματικής διαδικασίας αντιγήρανσης είναι η ενεργοποίηση του εσωτερικού μηχανισμού για τη φυσική ανάπλαση του δέρματος. Τέτοιες διαδικασίες αφαιρούν κομψά οτιδήποτε περιττό, δίνουν στο πρόσωπο ένα ελκυστικό σχήμα και προσθέτουν όμορφες γραμμές.

Στο συγκρότημα περιποίησης μπορούν να συμπεριληφθούν μάσκες και scrub μέχρι την ηλικία των 30 ετών. Αλλά μετά τα 30, θα χρειαστούν ήδη τεχνικές υλικού και ο κατάλογος των καλλυντικών επεμβάσεων θα επεκταθεί σημαντικά.

Όσο πιο γρήγορα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στο πρόσωπο και το σώμα σας, τόσο πιο εύκολο είναι για το δέρμα σας να αναγεννηθεί.

Οι καλύτερες αντιγηραντικές θεραπείες στο κομμωτήριο

Σήμερα τα σαλόνια ομορφιάς κάνουν τα κορίτσια και τις γυναίκες πιο όμορφα. Προσφέρουν θαυματουργές διαδικασίες που παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα και έχουν έντονες θεραπευτικές ιδιότητες. Λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων, η αναζωογόνηση είναι περιζήτητη και δημοφιλής στο κομμωτήριο!

  • Μεσοθεραπεία ή βιοαναζωογόνηση - ενέσεις από ειδικά επιλεγμένα κοκτέιλ: βιταμίνη, ομοιοπαθητική, υαλουρονικό οξύ.
  • Φωτογραφική αναζωογόνηση - η έκθεση στο φως αναβοσβήνει με μια ακριβώς καθορισμένη συχνότητα για σύσφιξη του δέρματος και αφαίρεση κηλίδων γήρανσης.
  • Botox ή Dysport - ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης που χρησιμοποιούνται για τη μείωση της μυϊκής δραστηριότητας του προσώπου και την εξομάλυνση των ρυτίδων.
  • Πλαστικό περιγράμματος: Restylane, Perline - ενέσεις ουσίας που μοιάζει με gel για την ανύψωση και συγκράτηση των ρυτίδων.
  • Η ανύψωση ραδιοκυμάτων είναι μια μοναδική τεχνολογία για την αναζωογόνηση του δέρματος χρησιμοποιώντας ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων.
  • Μυοδιέγερση - η επίδραση ενός παλμικού ρεύματος στους μύες του προσώπου.

Απαιτείται ένα ολοκληρωμένο σχήμα περιποίησης δέρματος για να είναι αποτελεσματικό. Μόνο ένας επαγγελματίας αισθητικός μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση με βάση την κατάσταση του δέρματος, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των ασθενών. Είναι επιτακτική ανάγκη να αναθέσετε την υλοποίηση των διαδικασιών σε έναν έμπειρο ειδικό και να επιτύχετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.