Αναζωογόνηση λαιμού και ντεκολτέ στο σπίτι

Εφαρμογή μάσκας στο λαιμό για αναζωογόνηση του δέρματος της διάσπασης

Αναζωογόνηση λαιμού και ντεκολτέ στο σπίτι. Πολλές γυναίκες δεν σκέφτονται καν ότι όσο πιο γρήγορα φροντίσετε τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο θα διατηρήσετε την ομορφιά και τη νεότητά σας. Το αποτέλεσμα της αδράνειας του: πολυάριθμες ρυτίδες και λεπτές γραμμές στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Τακτική χρήση διαφόρων κρέμων, μάσκες, μασάζ, σωματικές ασκήσεις, αν δεν βελτιώσετε την κατάστασή σας, μπορείτε τουλάχιστον να σταματήσετε τη γήρανση του δέρματος.

Δαχτυλίδια της Αφροδίτης

Οι δακτύλιοι Venus είναι οριζόντιες βαθιές πτυχές του δέρματος και πτυχές στο λαιμό. Εμφανίζονται σε σχέση με την ιδιαιτερότητα της δομής του πλατύσματος - του μυός του λαιμού. Δεν προσκολλάται στο κόκκαλο, άρα χάνει γρήγορα την ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα το δέρμα να «ζαρώνει». Τέτοιοι δακτύλιοι μπορεί να εμφανιστούν από μικρή ηλικία λόγω τραυματισμού στη στάση του σώματος.

Αιτίες των Δαχτυλιδιών της Αφροδίτης

 • Γενετική προδιάθεση, μια ειδική δομή της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, δηλαδή, συγγενής κάμψη.
 • Χαρακτηριστικά του δέρματος που είναι επίσης γενετικής φύσης είναι η λεπτότητα και η χαμηλή πυκνότητα του δέρματος.
 • έλλειψη φροντίδας του λαιμού?
 • φωτογήρανση?
 • Ακατάλληλη διατροφή, κάπνισμα, συχνή κατανάλωση αλκοόλ.
 • Συνεχής σκύψιμο του κεφαλιού: πάνω από ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή, ένα βιβλίο, μικρές λεπτομέρειες, μια οθόνη smartphone.

Αναζωογόνηση δέρματος σε λαιμό και ντεκολτέ με τη βοήθεια γυμναστικής

Στο πρώτο σημάδι ενός προβλήματος, η άσκηση μπορεί να είναι αποτελεσματική. Στοχεύουν στην αύξηση του μυϊκού τόνου. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα προπόνησης μυών του λαιμού:

 • Αρχική θέση - όρθια ή καθιστή. Γυρίστε αργά το κεφάλι σας και μετά γείρετε το και χαλαρώστε εντελώς τους μύες. Χαμηλώστε τις γωνίες του στόματός σας τόσο ώστε να νιώσετε την ένταση στους μύες του λαιμού σας. Μείνετε σε αυτή τη θέση για περίπου 15 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια χαλαρώστε και επαναλάβετε.
 • Γείρετε αργά το κεφάλι σας μπρος-πίσω οκτώ φορές προς κάθε πλευρά. Οι ώμοι δεν μπορούν να μετακινηθούν. Στη συνέχεια χαλαρώστε και επαναλάβετε. Χαμηλώστε αργά το κεφάλι σας στον δεξιό και τον αριστερό σας ώμο εναλλάξ.
 • Συνδέστε τη ζώνη ώμου και το κεφάλι. Ξεχωριστά, κάντε έναν κύκλο με το λαιμό: βάλτε το μπροστά, μετά προς τα δεξιά, επιστρέψτε στην αρχική του θέση, βάλτε το προς τα αριστερά και μετά μπροστά. Επαναλάβετε την άσκηση τέσσερις φορές με διάλειμμα κάθε φορά.
 • Γυρίστε αργά το κεφάλι σας προς τα δεξιά, ώστε το πηγούνι σας να περάσει πάνω από τον ώμο σας, σφίξτε το μυ του λαιμού σας. Επαναλάβετε προς τα αριστερά. Περιστρέψτε απαλά το κεφάλι σας και προς τις δύο κατευθύνσεις εναλλάξ, χωρίς να επιστρέψετε στην αρχική θέση.

Πρόληψη της γήρανσης του λαιμού

Ως προληπτικό μέτρο, ο λαιμός θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσει τη σωστή θέση στο χώρο. Για αυτό χρειάζεστε:

 • Αγοράστε ένα σκληρό και επίπεδο μαξιλάρι για ύπνο, προσαρμοσμένο στο σχήμα του κεφαλιού σας. Σε αυτή την περίπτωση, το κεφάλι παίρνει τη σωστή θέση, χωρίς αφύσικες κάμψεις, και το δέρμα δεν παραμορφώνεται και διπλώνει.
 • Παρακολουθήστε τη θέση του κεφαλιού ενώ εργάζεστε στον υπολογιστή, διαβάζετε και κεντάτε. Η οθόνη του υπολογιστή, το βιβλίο ή το κέντημα πρέπει να είναι μπροστά στα μάτια σας ενώ η σπονδυλική σας στήλη πρέπει να είναι ίσια.
 • Κρατήστε την πλάτη σας ίσια, φροντίστε τη σωστή στάση, για αυτό μπορείτε να περπατήσετε στο σπίτι και να βάλετε ένα χοντρό βιβλίο στο κεφάλι σας, σε αυτή την περίπτωση οι μύες της πλάτης συνηθίζουν να κρατούν τη στάση σωστά σε κίνηση.

Η εμφάνιση ρυτίδων στο λαιμό μπορεί να προληφθεί με άλλα προληπτικά μέτρα:

 • Βρέξτε καλά το δέρμα του λαιμού, καθαρίστε τακτικά την επιδερμίδα σε αυτήν την περιοχή δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ).
 • Χρησιμοποιήστε αντηλιακό και προστατέψτε αυτή την περιοχή του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία.
 • Κάντε ένα ντους αντίθεσης, ενεργοποιώντας εναλλάξ ζεστό ή κρύο νερό.
 • Κάντε γυμναστική για τους μύες του λαιμού. Ζήστε μια υγιή ζωή?
 • Ελέγξτε το βάρος και αποφύγετε τις αυξομειώσεις.

Εάν είστε υπέρμαχος των δραστικών μέτρων, υπάρχουν γρήγοροι τρόποι για να αφαιρέσετε και να διορθώσετε τους δακτυλίους της Αφροδίτης που προσφέρει η σύγχρονη ιατρική και κοσμετολογία.

Μεσοθεραπεία για το λαιμό και το ντεκολτέ

Τα κοκτέιλ πολλαπλών συστατικών που περιέχουν όλες τις βιταμίνες και τα μεταλλικά σύμπλοκα που είναι απαραίτητα για το χόριο εισάγονται στο δέρμα. Το δέρμα λαμβάνει θρέψη, υγρασία, διεγείρει τις μεταβολικές και αναγεννητικές διεργασίες σε κυτταρικό επίπεδο.

ανύψωση λαιμού

Σε αυτή την περίπτωση είναι αποτελεσματικό το SMAS lifting που είναι αποτελεσματικό ακόμα και σε πυκνό δέρμα. Το αποτέλεσμα επηρεάζει όχι μόνο το δέρμα, αλλά και το ίδιο το πλατύσμα, δηλαδή, ο φυσιολογικός τόνος αυτού του μυός επιστρέφει, η περίσσεια δέρματος αφαιρείται και το υπόλοιπο εξομαλύνεται. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αισθητό στο δέρμα περγαμηνής.

πληρωτικά

Με την εισαγωγή fillers, οι δακτύλιοι της Αφροδίτης προσαρμόζονται στο υπόλοιπο δέρμα, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες λειαίνουν. Ταυτόχρονα, τα fillers περιέχουν υαλουρονικό οξύ, το οποίο εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Τα πληρωτικά διαλύονται σταδιακά και το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 14 μήνες.

bioboost

Με την εισαγωγή ενισχυτών δέρματος που περιέχουν υαλουρονικό οξύ, σχηματίζεται ένα υποστηρικτικό πλαίσιο κάτω από το δέρμα. Αυτές οι ουσίες έχουν υψηλή πυκνότητα, επομένως το αποτέλεσμα αποθηκεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται, το δέρμα είναι καλά σφιγμένο.

ανύψωση πλάσματος

Μια μέθοδος ένεσης που εισάγει ειδικές ουσίες σχεδιασμένες ειδικά για ξηρό δέρμα. Αυξάνουν την ελαστικότητα, διεγείρουν την αναγέννηση, μειώνουν σημαντικά τη σοβαρότητα των ρυτίδων. Συνιστώνται δύο διαδικασίες.

Βιοαναζωογόνηση λαιμού και ντεκολτέ

Κατά τη βιοαναζωογόνηση, σκευάσματα με βάση το υαλουρονικό οξύ εισάγονται στους δακτυλίους της Αφροδίτης. Αποκαθιστούν τον τόνο, μειώνουν τις ρυτίδες, εξαλείφουν τη χαλάρωση του δέρματος και αποκαθιστούν την ισορροπία νερού-αλατιού.

θεραπεία αλλαντίασης

Το Botox, το Dysport ή άλλο φάρμακο με βάση την βοτουλινική τοξίνη τύπου Α εγχέεται στους δακτυλίους της Αφροδίτης. Αυτή η διαδικασία συνιστάται για την υπερτονία των μυών του λαιμού, η οποία προκαλεί ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Μετά τη διαδικασία, οι μύες «ηρεμούν» και το δέρμα λειαίνεται.

Αναζωογόνηση λαιμού και ντεκολτέ στο σπίτι

Είναι σημαντικό να κάνετε περιποίηση με λιπαρές μάσκες και κομπρέσες καθώς υπάρχουν λίγοι σμηγματογόνοι αδένες σε αυτές τις περιοχές.

Βρέχουμε γάζα σε ζεσταμένο ελαιόλαδο, την τυλίγουμε γύρω από το λαιμό και το ντεκολτέ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και από πάνω ένα ζεστό φουλάρι. Σταματάμε για περίπου μία ώρα.

Μια κομπρέσα από πουρέ πατάτας έχει καλό αποτέλεσμα. Πολτοποιούμε τις βραστές πατάτες, προσθέτουμε λάδι (ελαιόλαδο, σουσάμι ή αμύγδαλο). Απλώνουμε πουρέ σε γάζα, τον τυλίγουμε στο λαιμό και στο ντεκολτέ, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και βάζουμε από πάνω ένα ζεστό φουλάρι. Σταματάμε για περίπου μία ώρα.

Η πατάτα θρέφει καλά και φωτίζει ελαφρώς το δέρμα. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο όπως λεμόνι.

Αντενδείξεις για κομπρέσες και περιτυλίγματα λαιμού είναι οι παθήσεις του θυρεοειδούς.

Συνταγή κρέμας λαιμού και ντεκολτέ

Η συνταγή είναι απλή, αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

 • Παίρνετε 100 γρ κρέμα γάλακτος λιπαρή. Όσο πιο χοντρό τόσο το καλύτερο. Ίσως και ρουστίκ.
 • Τρίψτε την κρέμα γάλακτος με έναν κρόκο αυγού.
 • Προσθέστε 1 κουτ. βότκα ή κολόνια.
 • Από το μείγμα που προκύπτει στύβουμε το χυμό μισού λεμονιού και τρίβουμε ένα μικρό φρέσκο αγγούρι.
 • Αφήστε το μείγμα που προκύπτει στο ψυγείο για μερικές μέρες.

Μην ξεχνάτε ότι η κρέμα πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο σε κλειστό βάζο. Πρέπει να πάρετε την κρέμα με ξεχωριστό καθαρό κουτάλι για να μην αλλοιωθεί. Αυτή η κρέμα είναι επίσης καλή γιατί φωτίζει το δέρμα.

Όποιος το χρησιμοποιεί για μια ζωή θα γλιτώσει από καφέ κηλίδες ηλικίας στο πρόσωπο και το λαιμό, γιατί. Ο χυμός λεμονιού και αγγουριού έχουν λευκαντικές ιδιότητες.

Το δέρμα στο λαιμό γερνάει πιο γρήγορα από ότι στο πρόσωπο. Πρώτον, είναι πολύ πιο λεπτό και πρακτικά δεν υπάρχει λιπώδης ιστός πάνω του, έτσι γρήγορα ζαρώνει, παραμορφώνεται ή τεντώνεται. Η επιδείνωση συμβαίνει λόγω υπερσπασμωδικών μυών του λαιμού και των ώμων, με την πάροδο της ηλικίας το πλάτυσμα στεγνώνει και το δέρμα κρέμεται στον λαιμό με «σχοινιά».

Η ηλικία υποδεικνύεται επίσης από τους λεγόμενους "δακτυλίους της Αφροδίτης" - ραγάδες, που με την ηλικία μεγαλώνουν υπερβολικά τις χαλαρές πτυχές. Οι λόγοι για αυτό μπορεί να είναι κληρονομικοί, καθώς και η συνήθεια - να διαβάζεις ξαπλωμένος, να κοιμάσαι σε ψηλό μαξιλάρι , όταν σπάει ο λαιμός και μπορεί να εμφανιστεί υπερτονία των μυών του λαιμού.

Προσθέστε εδώ: λανθασμένη στάση, καθιστική ζωή, υπερβολικό βάρος και εδώ έχετε το σχηματισμό δεύτερου πηγουνιού και ρυτίδες στο λαιμό.

Διαδικασία "Σπίτι" - κόλληση του λαιμού

Εκτελείται ως εξής - πριν από τον ύπνο, εφαρμόζεται μια θρεπτική κρέμα στο λαιμό και στη συνέχεια - ασπράδι αυγού. Η μάσκα δεν χρειάζεται να ξεπλυθεί. Συνιστάται να κάνετε κόλληση κάθε μέρα για ένα μήνα.

Πλένουμε με πλιγούρι βρώμης

Το πλιγούρι βρώμης περιέχει βήτα-γλυκάνες, κάλιο, νάτριο, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, φώσφορο, βιταμίνες B1, B2, PP, E. . . και αυτή δεν είναι ολόκληρη η λίστα με τις χρήσιμες ιδιότητές του. Το καθημερινό πλύσιμο με πλιγούρι βρώμης κάνει την επιδερμίδα πιο λεία και βελούδινη.

Για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε: πάρτε μια χούφτα συνηθισμένο πλιγούρι βρώμης, μπορείτε να αλέσετε λίγο σε έναν μύλο καφέ ή να περάσετε από έναν μύλο κρέατος. Παίρνουμε την προκύπτουσα μάζα ή απλώς νιφάδες σε ένα έκκεντρο και την τοποθετούμε κάτω από το νερό για περίπου 20 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια τρίψτε τον χυλό πολύ απαλά, χωρίς να ξύσετε το δέρμα, στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ για 2-3 λεπτά. Απλώς αλείψτε την περιοχή κοντά στα μάτια με χυλό και ξεπλύνετε χωρίς τρίψιμο. Πλύνετε το πρόσωπό σας (ντεκολτέ, λαιμό) με νερό και στη συνέχεια, όπως κάνετε συνήθως: τονωτικό, κρέμα . . . Εύκολο και ακομπλεξάριστο! Αλήθεια? Το αποτέλεσμα δεν θα σας κάνει να περιμένετε πολύ.

Αναζωογονητική μάσκα για τη ζώνη του ντεκολτέ

Θα χρειαστείτε:

 • ½ μέτριο πορτοκάλι;
 • 2 κουταλιές της σούπας φυτικό έλαιο (εάν το δέρμα είναι λιπαρό και επιρρεπές σε ακμή, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο ή έλαιο σταφυλιού).
 • 2 κουταλιές της σούπας. κουτάλια τυρί cottage (για λιπαρό δέρμα είναι καλύτερο να παίρνετε τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά).
 • ½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι.

Χτυπάμε το βούτυρο με το τυρί κότατζ και το αλάτι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό από μισό πορτοκάλι και ανακατεύουμε ξανά καλά. Εφαρμόστε την τελική μάσκα σε καθαρό δέρμα, αφήστε να δράσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Μάσκα σύσφιξης για την περιοχή του ντεκολτέ

Θα χρειαστείτε:

 • 1 ασπράδι αυγού
 • 1 κουταλάκι του γλυκού φυτικό λάδι
 • ½ μέτριο λεμόνι.

Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, εάν έχετε λιπαρό δέρμα, είναι καλύτερο να πάρετε ελαιόλαδο ή λάδι σταφυλιού για τη μάσκα.

Χτυπάμε την πρωτεΐνη με το χυμό μισού λεμονιού και προσθέτουμε το λάδι. Ανακατέψτε τα πάντα. Για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια χούφτα λεπτοαλεσμένο θαλασσινό ή επιτραπέζιο αλάτι.

Εφαρμόστε την έτοιμη μάσκα σε καθαρό δέρμα του στήθους και του λαιμού, κρατήστε το για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια σκουπίστε το δέρμα του στήθους με δροσερό πράσινο τσάι με λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν παγωμένοι κύβοι πράσινου τσαγιού με λεμόνι.

Τρεις απλές μάσκες για το ντεκολτέ

 • 1. Ανακατεύουμε μια κουταλιά τυρί κότατζ με 1 κ. σ. μια κουταλιά θρεπτική κρέμα.
 • Λιπάνετε τους ώμους και το πάνω μέρος του στήθους με κρέμα γάλακτος, κεφίρ, ορό γάλακτος ή απλό γιαούρτι.
 • Σκουπίστε το δέρμα με αραιωμένο νερό (1: 1), χυμό λεμονιού ή μια φέτα γκρέιπφρουτ (πορτοκάλι).
 • Ξεπλύνετε τις μάσκες μετά από 15-20 λεπτά.

Τονωτική λοσιόν για το δέρμα του ντεκολτέ

Σε ένα δυνατό έγχυμα πράσινου τσαγιού (2 φακελάκια ανά 1 ποτήρι νερό), προσθέστε 2 κ. σ. κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού, γκρέιπφρουτ ή πορτοκαλιού.

Αποθηκεύστε την έτοιμη λοσιόν στο ψυγείο για 10-12 ημέρες και χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την ημέρα. Η λοσιόν μπορεί επίσης να γεμιστεί σε ένα μπουκάλι σπρέι και να ψεκαστεί γενναιόδωρα στο στήθος, το λαιμό και τους ώμους. Στη συνέχεια, φροντίστε να εφαρμόσετε μια κρέμα στο δέρμα του λαιμού.

Για να αποκτήσετε έναν ψηλό όμορφο λαιμό, πρέπει να κάνετε ασκήσεις, μασάζ και τεχνικές για να εξαφανίσετε τις ρυτίδες και τα 2 πηγούνια και να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα που περιγράφονται μόλις εμφανιστούν.