Τι είναι η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διαδικασίας

Στα σύγχρονα καλλυντικά, πολλά δερματικά προβλήματα εξαλείφονται με λέιζερ. Η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ, ιδιαίτερα, είναι δημοφιλής - μια διαδικασία που σας επιτρέπει να αυξήσετε την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος, να εξαλείψετε τις λεπτές και βαθιές ρυτίδες και επίσης να σφίξετε το οβάλ του προσώπου. Αφού τελειώσουν οι συνεδρίες, θα δείτε μερικά χρόνια νεότερα.

Αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ

Τι είναι η αναζωογόνηση με λέιζερ;

Η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια μη χειρουργική αποκατάσταση νεανικού δέρματος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η διαδικασία πραγματοποιείται με ακτίνες λέιζερ διαφορετικών δυνατοτήτων. Ολόκληρο το μάθημα αποτελείται από 3-5 συνεδρίες με διάλειμμα κάθε μήνα. Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής είναι τόσο υψηλή που ένα θετικό αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά την πρώτη φορά.

Η διαδικασία αναζωογόνησης με λέιζερ έχει αθροιστική επίδραση, καθώς μετά την πρώτη συνεδρία οι φυσικές διαδικασίες παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου ενεργοποιούνται στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος, τα οποία είναι υπεύθυνα για την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.Με κάθε επόμενη συνεδρία, το δέρμα αναζωογονείται. Το μέγιστο αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρηθεί έξι μήνες μετά την έναρξη της διαδικασίας.

Διαφορετικές κλινικές πραγματοποιούν διαφορετικά μαθήματα αναζωογόνησης με λέιζερ. Από προεπιλογή, απαιτούνται 5 συνεδρίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με ένα διάστημα ενός μήνα. Αυτή η μέθοδος είναι απαλή στο δέρμα και σας επιτρέπει να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας με τον πιο φυσικό τρόπο. Ένα επιταχυνόμενο μάθημα αποτελείται από 5 συνεδρίες κάθε 5 ημέρες. Μια τέτοια ρητή αναζωογόνηση είναι πολύ αποτελεσματική, καθώς μπορείτε να επαναφέρετε τη φρεσκάδα και την ομορφιά του προσώπου μέσα σε μόλις ένα μήνα, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα διαρκέσουν τόσο πολύ, αλλά μόνο περίπου 1-2 χρόνια.

Η αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ παρέχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • μειώνει σημαντικά τις βαθιές ρυτίδες και σχεδόν εξαλείφει πλήρως τις λεπτές γραμμές έκφρασης.
 • εξομαλύνει ραγάδες και παλιά σημάδια.
 • περιορίζει τους πόρους και μειώνει τα πλευρά του δέρματος.
 • εξαλείφει την επιδερμίδα και απομακρύνει τη μελάγχρωση.
 • ανανεώνει το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας, αφαιρεί το τραχύ και μπαγιάτικο δέρμα.
 • αφαιρεί σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.
 • ενισχύει τη δομή του δέρματος, το κορεσμό με δύναμη και ενέργεια.
 • βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ομαλοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες.
 • αποτρέπει την εμφάνιση ακμής και ακμής.

Αυτή δεν είναι ολόκληρη η λίστα θετικών ιδιοτήτων αναζωογόνησης λέιζερ. Με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να εξαλείψετε σχεδόν όλες τις ατέλειες του δέρματος σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς κίνδυνο για την υγεία. Το κυριότερο είναι να επιλέξετε έναν έμπειρο ειδικό, για τον οποίο συνιστάται να πραγματοποιείτε τέτοιες διαδικασίες αποκλειστικά σε εξειδικευμένες κλινικές.

Πώς γίνεται η αναζωογόνηση με λέιζερ

Πώς πραγματοποιείται η αναζωογόνηση με λέιζερ;

Αμέσως πριν από την έναρξη της διαδικασίας, απαιτείται διεξοδικός καθαρισμός προσώπου, χρησιμοποιώντας ήπιες απολέπιση και απολεπιστικές συνθέσεις. Η θεραπεία με λέιζερ πραγματοποιείται αποκλειστικά σε καθαρό δέρμα.

Ανάλογα με το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα, τόσο οι μεμονωμένες περιοχές του προσώπου όσο και ολόκληρη η επιφάνεια του δέρματος μπορούν να αντιμετωπιστούν με λέιζερ. Η καλύτερη επιλογή είναι η αναζωογόνηση όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Η δέσμη λέιζερ διεισδύει βαθιά στο δέρμα, θερμαίνει τα εσωτερικά στρώματα και μειώνει ενεργά τις παλιές ίνες κολλαγόνου, οι οποίες δημιουργούν αυτόματα νέες. Η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ πραγματοποιείται σε παλμούς διάρκειας 0, 2-0, 5 ms, η οποία είναι απολύτως ασφαλής και δεν αποτελεί κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.

Το αποτέλεσμα της επίδρασης λέιζερ στο δέρμα είναι νεοσχηματισμένες εστίες χαλάρωσης - ξεχωριστές περιοχές του προσώπου στις οποίες λαμβάνει χώρα η ενεργή διαδικασία φυσικής παραγωγής ελαστίνης. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι το εξωτερικό στρώμα του δέρματος έχει ανέπαφες μικροσκοπικές περιοχές. Αυτό καθιστά τη διαδικασία ανάκτησης σχεδόν αόρατη από το εξωτερικό, δηλαδή δεν υπάρχουν σημεία μετάβασης μεταξύ του ανανεωμένου δέρματος, δεν υπάρχουν οιδήματα και προσκρούσεις.

Στο τέλος της διαδικασίας, το πρόσωπο αντιμετωπίζεται με ένα ειδικό μαλακτικό διάλυμα. Δεν συνιστάται η χρήση διακοσμητικών καλλυντικών για αρκετές ώρες και η παραμονή στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαφορετικά, δεν υπάρχουν αντενδείξεις, αν και οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν να μην επισκεφθείτε την παραλία και το σολάριουμ για τις πρώτες ημέρες μετά τις συνεδρίες και να μην εκθέσετε το πρόσωπό σας σε σοβαρές ρωγμές και σε επαφή με αλάτι ή χλωριωμένο νερό.

Οι διαδικασίες λέιζερ στα καλλυντικά έχουν πολλά πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αναζωογόνησης του δέρματος με λέιζερ

Επειδή η θεραπεία με λέιζερ θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές για την αναζωογόνηση, η δημοτικότητά της αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή η μέθοδος έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα - το αποτέλεσμα μετά από μια ολοκληρωμένη πορεία της διαδικασίας διαρκεί 5-7 χρόνια.
 • Ασφάλεια - Δεδομένου ότι δεν πραγματοποιείται χειρουργική επέμβαση, δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και φλεγμονής του δέρματος.
 • Δεν υπάρχει φάση ανάκαμψης - σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση, δεν υπάρχουν ουλές ή περικοπές μετά την έκθεση με λέιζερ.
 • χωρίς παρενέργειες.
 • Το
 • μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες ομορφιάς.
 • διαρκεί λίγο - η συνεδρία διαρκεί μεταξύ μισής ώρας και μίας ώρας.
 • δεν απαιτεί νοσοκομειακή περίθαλψη.

Εκτός από τέτοια αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα, η αναζωογόνηση με λέιζερ έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Αυτές οι συνεδρίες δεν συνιστώνται:

 • παιδιά και έγκυες γυναίκες;
 • ασθενείς με δερματικές παθήσεις;
 • Άτομα με αυξημένη ευαισθησία στο δέρμα.
 • Το
 • πάσχει από χρόνια σοβαρά παράπονα.

Θα πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στο υψηλό κόστος των διαδικασιών, και γι 'αυτό δεν μπορούν να τα αντέξουν όλα τα τμήματα του πληθυσμού. Ενώ η τιμή της αναζωογόνησης με λέιζερ είναι σύμφωνη με την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, μια χειρουργική ανύψωση προσώπου θα σας κοστίσει πολύ περισσότερα.