Χαρακτηριστικά του κλασματικού HF κωνικό

Δημοσίευση ακμής, κηλίδων ηλικίας, ραγάδων και φλεβών αράχνης - αυτές οι εκδηλώσεις γήρατος επηρεάζουν τη διάθεση πολλών γυναικών. Η αναζωογόνηση με λέιζερ θα σας βοηθήσει να γίνετε νεότεροι, πιο ελκυστικοί και να λύσετε πολλά δερματολογικά προβλήματα. Πόσο ασφαλής, επώδυνη και αποτελεσματική είναι μια τέτοια διαδικασία. Ποια αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε;

Αναζωογόνηση με λέιζερ

Περιγραφή και λειτουργίες

διάλειμμα - τι είναι αυτό; Πρόκειται για μια δέσμη λέιζερ που χωρίζεται σε διάφορες δέσμες. Υπό την επιρροή του, οι διαδικασίες αναγέννησης ενεργοποιούνται στο σώμα και δημιουργούνται νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Η δομή της επιδερμίδας βελτιώνεται, τα νεκρά κύτταρα εξαφανίζονται εντελώς. Οι πρώτες ρυτίδες στο δέρμα γύρω από τα μάτια εμφανίζονται στην ηλικία των 30 και στην ηλικία των 40, οι σχετιζόμενες με την ηλικία αλλαγές αντικατοπτρίζονται αρκετά έντονα στο πρόσωπο. Το λέιζερ βοηθά να απαλλαγούμε από τις δυσάρεστες εκδηλώσεις του γήρατος - το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας, το οποίο έχει χάσει την ελαστικότητά του, αφαιρείται εντελώς.

Οι κριτικές για τη διαδικασία κλασματικής αναζωογόνησης είναι μάλλον αμφιλεγόμενες. Μερικές γυναίκες τις θεωρούν πραγματική σωτηρία από τα γηρατειά. Άλλοι απλώς παρατηρούν το υψηλό κόστος, τον πόνο και την πλήρη έλλειψη αντιγηραντικών αποτελεσμάτων.

Πλεονεκτήματα της αναζωογόνησης προσώπου με λέιζερ:

 1. το λέιζερ λειτουργεί ακριβώς, επηρεάζει μόνο τις κατεστραμμένες περιοχές, το αποτέλεσμά του δεν ισχύει για τους κοντινούς ιστούς.
 2. υπό την επήρεια υψηλών θερμοκρασιών, τα μη βιώσιμα κύτταρα εξαφανίζονται εντελώς, οι ρυτίδες σε διαφορετικά βάθη εξομαλύνονται.
 3. Η διαδικασία μπορεί να εκτελεστεί σε ευαίσθητα μέρη του προσώπου και του σώματος - διάσπαση, δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη.
 4. Με τη βοήθεια της τελευταίας γενιάς προϊόντων αναζωογόνησης του προσώπου, μπορείτε να αφαιρέσετε ένα διπλό πηγούνι χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η μέθοδος κλασματικής αναζωογόνησης προσώπου RF διασφαλίζει τη διείσδυση του λέιζερ στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Η σημειακή θέρμανση σας επιτρέπει να απομακρύνετε αποτελεσματικά τις παθολογικές αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το υψηλό κόστος της αναζωογόνησης του προσώπου, τον πόνο και μια μακρά περίοδο ανάρρωσης.

Περιγραφή διαδικασίας

Οι κριτικές συχνά αναφέρουν ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα μετά από μία συνεδρία, αλλά οι γιατροί συστήνουν να το κάνουν ξανά μετά από 3-6 μήνες. Πρώτον, ο γιατρός εκτελεί μια λεπτομερή αφαίρεση μακιγιάζ. Μετά από 20 λεπτά, ο γιατρός θα θεραπεύσει το δέρμα με αναισθητικό. Σύμφωνα με κριτικές, πολλοί αισθάνονται μόνο μια αίσθηση μυρμηγκιάσματος, άλλοι παραπονούνται για αφόρητο πόνο. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι περίπου μια ώρα, όλα εξαρτώνται από το μέγεθος της περιοχής θεραπείας.

Επισκόπηση των τύπων κλασματικής φωτοθερμόλυσης:

 1. αφαιρετικό - Το αποτέλεσμα εμφανίζεται μόνο στα ανώτερα στρώματα του δέρματος, καθώς απλώς εξατμίζονται λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Μετά από αυτήν τη μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, το ανυψωτικό αποτέλεσμα εκδηλώνεται αμέσως και είναι κατάλληλο για την εξάλειψη των σχετικών με την ηλικία αλλαγών στο αρχικό επίπεδο.
 2. Μη αφαιρετικό - το λέιζερ διαπερνά τα κάτω στρώματα χωρίς να επηρεάζει τα ανώτερα κύτταρα της επιδερμίδας. Με τη βοήθειά του, τα παγκόσμια προβλήματα επιλύονται όταν η διαδικασία γήρανσης του δέρματος είναι μη αναστρέψιμη. Επιτρέπει το σχηματισμό μιας νέας βάσης μεμβράνης, το δέρμα αναζωογονείται από μέσα.
 3. Το μέγιστο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με έναν λογικό συνδυασμό και των δύο μεθόδων.

Μπορείτε να βρείτε μια άλλη δημοφιλή μέθοδο αναζωογόνησης στο άρθρο Fractional Microneedle Mesotherapy - Μια επισκόπηση της διαδικασίας.

Χαρακτηριστικά της φροντίδας του δέρματος μετά την αναζωογόνηση με λέιζερ

Η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ είναι μια επώδυνη διαδικασία, ανεξάρτητα από το όριο ευαισθησίας και τον τύπο της αναισθησίας. Το δέρμα χρειάζεται ειδική φροντίδα για 2-3 εβδομάδες, η έκθεση στον ήλιο αντενδείκνυται κατηγορηματικά.

Φωτογραφίες πριν και μετά την ανύψωση

Αμέσως μετά την κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ, οι περιοχές που υποβάλλονται σε θεραπεία είναι πολύ οδυνηρές, τα πηκτώματα και οι αλοιφές που ανακουφίζουν τον πόνο βοηθούν ελάχιστα. Σοβαρό πρήξιμο συμβαίνει μετά από μερικές ώρες, ειδικά εάν η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο δέρμα γύρω από τα μάτια και τη μύτη και στα άνω βλέφαρα. Το μεγαλύτερο οίδημα παρατηρείται σε μια μέρα, μερικές φορές το πρόσωπο μετατρέπεται σχεδόν σε μπάλα. Για να μειώσετε ελαφρώς την εκδήλωση δυσάρεστων συμπτωμάτων, θα πρέπει να εξαιρέσετε τα αλμυρά τρόφιμα από τη διατροφή και να πιείτε διουρητικά τσάγια. Στο επόμενο στάδιο, παρατηρείται πολύ ichor, εμφανίζονται κηλίδες, οι οποίες εμποδίζουν τα μικρόβια να εισέλθουν στις πληγές.

Απαγορεύεται αυστηρά να ξεφλουδίζετε και να αγγίζετε τις κρούστες. Διαφορετικά, μπορεί να ξεκινήσουν ισχυρές φλεγμονώδεις διεργασίες, θα δημιουργηθούν ουλές στο νέο δέρμα.

Η ανάκτηση θα ξεκινήσει σε 6-7 ημέρες. Οι κρούστες μαλακώνουν, τα πρησμένα εξαφανίζονται. Για άλλες 28-30 ημέρες, το δέρμα είναι ένα λαμπερό ροζ απόχρωση. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ισχυρά αντηλιακά.

Πώς να εξαλείψετε τις επιπτώσεις της αναζωογόνησης κλασματικών λέιζερ:

 • έντονος πόνος - απλώστε ένα παχύ στρώμα δεξπανθενόλης στο δέρμα.
 • μακρά περίοδος ανάρρωσης - είναι απαραίτητο να λαμβάνετε βιταμίνες, να μην βγείτε έξω, να χρησιμοποιείτε συνεχώς αποκαταστατικά φάρμακα.
 • Το αγγειακό δίκτυο παρέμεινε - προκύπτει λόγω της βαθιάς διείσδυσης του λέιζερ, είναι αδύνατο να εξαλειφθεί το ελάττωμα, με την πάροδο του χρόνου γίνεται λιγότερο αισθητή.

Σε γυναίκες με αλλεργίες στον ήλιο ή φυτική-αγγειακή δυστονία, ενδέχεται να εμφανιστούν διάφορα δερματικά εξανθήματα στο πρόσωπο μετά από κλασματική αναζωογόνηση.

Αποτελέσματα

Κατά τη διάρκεια της φάσης ανάκτησης, μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας μόνο με βραστό ή οζονισμένο νερό. Οι φλούδες αντενδείκνυται.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Με την αναζωογόνηση του δέρματος με λέιζερ, μπορείτε να αφαιρέσετε ακμή και κηλίδες ηλικίας, να σφίξετε τα βλέφαρα και να αφαιρέσετε τις λεπτές ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια. Σύμφωνα με ορισμένες γυναίκες, δεν είναι πολύ αποτελεσματικό για τις βαθιές ρυτίδες του προσώπου.

Η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ είναι μια πολύπλοκη και επώδυνη διαδικασία με πολλούς σοβαρούς περιορισμούς. Κύριες αντενδείξεις:

 • όγκοι διαφόρων προελεύσεων.
 • επιδείνωση των καρδιακών και αγγειακών παθήσεων;
 • κακή πήξη του αίματος.
 • κρυολογήματα με πυρετό.
 • οποιαδήποτε παθολογία μολυσματικής αιτιολογίας.

Άλλες αντενδείξεις περιλαμβάνουν εγκυμοσύνη και θηλασμό, σακχαρώδη διαβήτη, έρπητα και άλλα εξανθήματα στο πρόσωπο, καθώς και ψυχικές διαταραχές. Απαγορεύεται η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ με φυτική-αγγειακή δυστονία με υψηλή και χαμηλή αρτηριακή πίεση.

Σημαντικό! Το Fraxel δεν θα δοθεί σε άτομα κάτω των 17 ετών ή άνω των 60 ετών.

Κριτικές

Οι φωτογραφίες πριν και μετά την έκθεση στο δέρμα με λέιζερ είναι εντυπωσιακές - οι άνθρωποι φαίνονται 10-15 χρόνια νεότεροι. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η πραγματικότητα μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική.

"Στην ηλικία των 35 ανέπτυξα μια βαθιά ρινοχειλική πτυχή και αποφάσισα να διορθώσω το ελάττωμα χρησιμοποιώντας κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε, αλλά μετά από 10 μήνες δεν υπήρχε ίχνος των αντιγηραντικών αποτελεσμάτων. Η τιμή της διαδικασίας είναι υψηλή, οι αισθήσεις είναι πολύ άβολες - θα ήθελα ένα μεγαλύτερο αποτέλεσμα. "

"Είμαι 40 ετών, το δέρμα μου τείνει να γερνάει νωρίτερα, οπότε φαίνονται μεγαλύτερα από τα χρόνια μου. Έχω διαβάσει τις βασικές κριτικές εκείνων που έκαναν κλασματική φωτοθερμόλυση - αποφάσισα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Έκανα τη διαδικασία στις ρινοχειλικές πτυχές και τα βλέφαρα - ήταν πολύ οδυνηρό, η αναισθησία δεν βοήθησε πολύ. Κατά τη φάση ανάκαμψης, οι κρούστες, ο συνεχής κνησμός και το ξεφλούδισμα ήταν πολύ ασυνήθιστες. Έχουν περάσει έξι μήνες, μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά σύντομα πρέπει να το ξανακάνω, αλλά δεν μπορώ να προετοιμαστώ ψυχικά για αυτό. "

«Ως έφηβος, είχα σοβαρή ακμή που άφησε πολλές άσχημες ουλές. Διάβασα σχόλια σχετικά με την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ και πήγα στην κλινική. Οι εντυπώσεις είναι τρομερές - πονάει και μυρίζει κάψιμο. Την πρώτη μέρα, έτρεξα γύρω από το διαμέρισμα με τρομερό πόνο. Οι ουλές έχουν γίνει λιγότερο αισθητές, αλλά θα απαιτηθούν 5-6 διαδικασίες για την πλήρη εξάλειψή τους. "

«Είχα λίφτινγκ λίλιουμ και ανύψωση βλεφάρων πριν από 3 εβδομάδες. Το δέρμα εξακολουθεί να αναρρώνει, είναι πολύ φαγούρα, δεν μπορείτε να πάτε έξω. Κατά τη διάρκεια της ίδιας της διαδικασίας ο πόνος ήταν ανεκτός, σαν τατουάζ, αλλά μετά ανέπτυξα φοβερό έρπητα. Επιπλέον, τα σημεία ηλικίας και οι ρυτίδες δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς. Νομίζω ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι. "

"Στην ηλικία των 45 ετών έκανα δώρο - αποφάσισα να αφαιρέσω τα στραμμένα βλέφαρα και τις ρινοχειλικές πτυχές με λέιζερ. Χρειαζόμουν 3 διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν 2 εβδομάδες. Έχουν περάσει 3 μήνες, η φάση ανάκαμψης ήταν δύσκολη, αλλά τώρα χαίρομαι που κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θα το ξανακάνω σε 3 μήνες. "

"Όταν ήμουν 30 ετών, έκανα δύο facelift και πάλι μετά από 3 χρόνια. Το δέρμα έχει γίνει πιο ελαστικό, φρέσκο, οι πόροι έχουν γίνει μικρότεροι, οι λεπτές ρυτίδες έχουν εξαφανιστεί. Ωστόσο, μια συνεδρία δεν είναι αρκετή και το μάθημα είναι ακριβό. Υπάρχει ένα αποτέλεσμα, αλλά απέχει πολύ από αυτό που εμφανίζεται στις διαφημίσεις. "