ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Πώς μπορείτε να παραμείνετε νεανικοί για να μην χάσετε αυτήν την αυτοπεποίθηση λάμψη στα μάτια σας και την ελαστικότητα του δέρματός σας; Αυτές είναι οι καθημερινές σκέψεις κάθε γυναίκας για. . . Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του ποια εικόνα ταιριάζει καλύτερα εδώ. Για μερικούς, το 25 είναι σχεδόν παλαιό, αλλά για κάποιον το 50 δεν είναι ηλικιωμένο. Όμως το πρόβλημα της αναζωογόνησης του προσώπου ανησυχεί όλους εξίσου.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΥΚΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Η αγορά είναι πλούσια σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Πρόκειται για τζελ, μάσκες, κρέμες από διαφορετικές κατευθύνσεις: ενυδατική, θρεπτική, λαμπερή, αυξανόμενη σταθερότητα και ελαστικότητα. Ωστόσο, τα καλλυντικά υψηλής ποιότητας είναι ακριβά και δεν είναι προσιτά για τις περισσότερες γυναίκες. Και αυτό που είναι προσιτό δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο θα θέλαμε.

Προϊόντα αναζωογόνησης του προσώπου

Το ίδιο ισχύει και για τις διαδικασίες του σαλόνι: βιοαναζωογόνηση, αποφλοίωση με λέιζερ και χημικές ουσίες, θεραπεία μικρορευμάτων. Το κόστος του δεν είναι υπερβολικό, αλλά εξακολουθεί να είναι υψηλό. Και θέλετε να φαίνεστε νέοι και πρέπει να το κάνετε. Η αιώνια πρακτική της χρήσης συνταγών παραδοσιακής ιατρικής και των λεγόμενων γιαγιάδων έρχεται στη διάσωση.

Οι λαϊκές θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου είναι αξιόπιστοι βοηθοί για τις γυναίκες. Αναμφίβολα έχουν (προϊόντα) πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα καλλυντικά "εργοστάσιο":

 • Όλα τα συστατικά είναι διαθέσιμα και φθηνά.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν παράγοντα αναζωογόνησης με τα χέρια σας.
 • Δεν έχετε αρώματα και πολλά ιχνοστοιχεία αμφισβητήσιμης χρήσης.
 • Είστε εγγυημένοι ότι θα βοηθήσετε.

Η αναζωογόνηση του προσώπου σας με λαϊκές θεραπείες είναι η σωστή επιλογή. Απομένει να δούμε τι, πότε και πόσο συχνά κάθε μέρα. Πράγματι, η επιλογή ενός παράγοντα αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου απέχει πολύ από μια αστεία ερώτηση. Πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ακόλουθοι παράγοντες:

 • Ηλικία.
 • τύπος δέρματος.
 • η κατάστασή σας.
 • Πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων σε ορισμένα συστατικά.
 • Η ανάγκη να ελαφρύνει ή να αφαιρεί σημεία ηλικίας.
 • Βάθος και θέση των πτυχών.

Η αναζωογόνηση του προσώπου με λαϊκές θεραπείες είναι δυνατή με τη σωστή επιλογή και συστηματική εφαρμογή.

Αλλά αυτή είναι μια απλή επιστήμη και οι σκόπιμες και ευφυείς σύγχρονες γυναίκες μας μπορούν να την κατακτήσουν.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΛΛΗΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ;

Μόνο αυτή η προσέγγιση θα βοηθήσει στη ριζική επίλυση του προβλήματος της αναζωογόνησης του δέρματος: κορεσμός ταυτόχρονα με χρήσιμες ουσίες από το εξωτερικό (με τη μορφή μάσκες και κρέμες) και από το εσωτερικό (με μια ισορροπημένη διατροφή). Σε αυτήν την περίπτωση, η λάμψη και η σφριγηλότητα του δέρματος επιστρέφουν πολύ πιο γρήγορα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάσκες προσώπου και σωστή διατροφή

Μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι οι λαϊκές θεραπείες για την αναζωογόνηση θα πρέπει να επιλύσουν δύο προβλήματα:

 • Ενεργοποιήστε την εν μέρει χαμένη ικανότητα του δέρματος να αναγεννηθεί.
 • Φροντίστε το εσωτερικό και το εξωτερικό του δέρματος.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνταγές που περιέχουν τα συστατικά που αναφέρονται παρακάτω. Συνιστώνται από αισθητικούς.

 1. Σπόροι αμάραντου. Η ανθρωπότητα γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό τις αντιγηραντικές ιδιότητες αυτού του φυτού. Όποιος ενδιαφέρεται να αναζωογονήσει αποτελεσματικά το πρόσωπο χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες γνωρίζει για τα οφέλη του. Η σύνθεση του καλλυντικού παρασκευάσματος πρέπει να περιλαμβάνει αφέψημα ή εκχυλίσματα των σπόρων αυτού του λουλουδιού.
 2. Ιπποφαές. Όλοι γνωρίζουν τα θαύματα αυτού του φυτού. Εάν το θαλάσσιο buckthorn περιλαμβάνεται στη συνταγή μιας λαϊκής θεραπείας, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και την εξάλειψη των ρυτίδων. Το κύριο δραστικό συστατικό τέτοιων καλλυντικών είναι η κουερσετίνη.
 3. Όλα τα φάρμακα που περιέχουν χλωροφύλλη. Αυξάνει τον μεταβολισμό του αζώτου στα κύτταρα του δέρματος και επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα φυτά που χρησιμοποιούνται για καλλυντικούς σκοπούς είναι τόσο χρήσιμα.
 4. θαλασσινά. Πιο χρήσιμοι είναι οι αστακοί και τα ψάρια από την οικογένεια σολομών. Αυτά τα τρόφιμα περιέχουν ασταξανθίνη, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό. Οι ερευνητές που εργάζονται για τη βιομηχανία ομορφιάς τον αποκαλούν «Βασιλιά των Αντιγήραντων Τροφίμων».
 5. Acai Berry. Κατέχουν ηγετική θέση στη λίστα των δραστικών συστατικών που αναζωογονούν το σώμα από μέσα.
 6. Σπιτικό κόκκινο κρασί χωρίς συντηρητικά ή αγοράστηκε στεγνό στο κατάστημα. Περιέχει ρεσβερατρόλη, η οποία ενεργοποιεί τις προστατευτικές λειτουργίες και τις μεταβολικές διεργασίες του σώματος.
 7. Πράσινο τσάι με βάση τα βότανα που είναι πιο ευεργετικά για ένα συγκεκριμένο άτομο. Όταν επιλέγετε συστατικά, πρέπει να λάβετε υπόψη την κατάσταση της υγείας σας.
 8. Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο βοτανολόγο. Σήμερα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στη λήψη συστάσεων από απόσταση. Απομένει να βρεις έναν ειδικό. Αλλά επιλύουμε επίσης αυτό το πρόβλημα.
 9. Όλα τα τρόφιμα που περιέχουν λυκοπένιο. Βρίσκεται σε κόκκινα λαχανικά και φρούτα. Αυτά τα τρόφιμα δεν είναι μόνο χρήσιμα ως τρόφιμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξουν μάσκες και άλλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Η υψηλότερη συγκέντρωση αυτής της ουσίας είναι στα καρπούζια και τις ντομάτες.
Ιπποφαές

Η χρησιμότητα και η αναγκαιότητα των βιταμινών "C" και "E" έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Μπορούν να προστεθούν στα παρασκευασμένα καλλυντικά παρασκευάσματα στις δόσεις που αναφέρονται στη συνταγή.

Αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το σελήνιο έχει παρόμοιες ιδιότητες.

Εάν αυτό το ιχνοστοιχείο περιλαμβάνεται στα συστατικά, είναι επομένως ευεργετικό μόνο για το δέρμα του προσώπου.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σήμερα υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τα ακριβά καλλυντικά. Χωρίς αμφιβολία, εκπληρώνουν τη λειτουργία τους 100%: αναζωογονούν, αποκαθιστούν, καθαρίζουν. Τα περισσότερα από αυτά τα παρασκευάσματα περιέχουν συστατικά που είναι διαθέσιμα μόνο χημικά.

Οι βιομηχανίες καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων είναι παρόμοιες σε ένα σημείο: Εργάζονται για την επίλυση των ίδιων προβλημάτων για να βοηθήσουν το ανθρώπινο σώμα.Έχουν βρεθεί εδώ και καιρό ουσίες που βοηθούν στη βελτίωση της διατροφής των κυττάρων και διασφαλίζουν την ταχεία διείσδυση άλλων εξειδικευμένων παραγόντων σε αυτά.

Έτσι, όλα αυτά τα χρήσιμα συστατικά περιλαμβάνονται επίσης σε φθηνά παρασκευάσματα φαρμακείων που διατίθενται στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι δεν βλάπτουν ένα άτομο, αλλά αναμφίβολα αποφέρουν οφέλη.

Σήμερα, πολλές γυναίκες έχουν δώσει προσοχή σε διάφορα τζελ και αλοιφές, ενέσιμα διαλύματα που μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην επιτάχυνση των διαδικασιών αναζωογόνησης. Αυτά τα καλλυντικά "φαρμακείο" μπορούν σωστά να ονομαστούν "λαϊκά".

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Φιαλλίδια ένεσης Aloe Vera

Αυτό το παρασκεύασμα έχει σημαντικά μεγαλύτερη δραστικότητα από τον συνιστώμενο χυμό από τα φύλλα ενός ζωντανού φυτού.

Ένα εκχύλισμα που παρασκευάζεται με αυτόν τον τρόπο αναζωογονεί το δέρμα του προσώπου πολύ πιο αποτελεσματικά.

Εξαγωγή ιδιοτήτων:

 • Αναζωογονεί.
 • Εξαλείφει το ξηρό δέρμα.
 • Καταπραΰνει και θεραπεύει τη φλεγμονή.
 • Ενισχύει τις διαδικασίες αναγέννησης.
 • Εξαφανίζει την επιδερμίδα.

Η αντένδειξη είναι μια αλλεργική αντίδραση στο χυμό αλόης.Μπορείτε να ελέγξετε πώς λειτουργεί το φάρμακο τοποθετώντας μια σταγόνα του εκχυλίσματος στον καρπό ή την περιοχή του αγκώνα σας. Εάν μετά από μια μέρα δεν υπάρχουν ορατά σημάδια ερεθισμού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καλλυντικό προϊόν.

Χρήση εκχυλίσματος αλόης

 1. Ανοίξτε την αμπούλα, τρίψτε μια μικρή ποσότητα υγρού ανάμεσα στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε την στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
 2. Το εκχύλισμα μπορεί να προστεθεί σε όλες τις μάσκες που παρασκευάζονται σύμφωνα με λαϊκές συνταγές για αναζωογόνηση του προσώπου. Προαπαιτούμενο: όλα τα συστατικά της σύνθεσης πρέπει να είναι φυσικά. Είναι καλύτερα αν είναι μάσκες με βάση το μέλι ή τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση.
 3. Απλώστε μια μικρή ποσότητα υγρού γύρω από τα μάτια και αφήστε το να στεγνώσει. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ενυδατώσετε τις περιοχές του προσώπου που χρειάζονται υγρασία.
 4. Το εκχύλισμα μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε κρέμα ημέρας ή νύχτας για να διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης.
 5. Μπορείτε να προσθέσετε με ασφάλεια εκχύλισμα αλόης σε σαμπουάν, μάσκες και βάλσαμα μαλλιών. Όλα αυτά είναι καλό μόνο για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.

Συμβουλές για τη χρήση φαρμακευτικών προϊόντων για καλλυντικούς σκοπούς

 1. Προετοιμάστε μάσκες και λοσιόν, κατά προτίμηση με μεταλλικό νερό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους έχουν λιπαρό, λαμπερό δέρμα και μεγάλους πόρους.
 2. Μπορείτε να κονιώσετε λιπαρό δέρμα με βρεφική σκόνη. Απολυμαίνει και απομακρύνει ταυτόχρονα τη λάμψη.
 3. πάστα ψευδαργύρου. Έχει στεγνωτικό αποτέλεσμα και είναι χρήσιμο για όλους τους τύπους εξανθημάτων. Εφαρμόζεται επιλεκτικά.

ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ

Οι λαϊκές θεραπείες για την αναζωογόνηση του προσώπου γίνονται πάντα από φυσικά προϊόντα. Από καιρό έχει αποδειχθεί ότι τα προϊόντα διατροφής όπως το μέλι, η ξινή κρέμα, η κρέμα, τα μούρα (ειδικά τα κόκκινα), τα μήλα, τα αγγούρια είναι χρήσιμα για αυτούς τους σκοπούς.

Ανυψωτική μάσκα

Για να προετοιμάσετε αυτό το απλό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο, πάρτε:

 • Μερικές κόκκινες φέτες μήλου.
 • Μία κουταλιά της σούπας μέλι.
 • Ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο.
Ανυψωτική μάσκα

Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία κατά την εφαρμογή της μάσκας, το λάδι προθερμαίνεται σε θερμοκρασία λίγο πάνω από τη θερμοκρασία δωματίου. Τρίψτε το μήλο ή αλέστε το σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε τα συστατικά και απλώστε στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, προχωρήστε ως εξής:

 • Ξαπλώνετε στον καναπέ.
 • Χαλαρώστε τους μύες του προσώπου.
 • Παραμείνετε σε αυτήν τη θέση για 15-20 λεπτά.
 • Ξεπλύνετε τη μάσκα.

Μέτρο έκτακτης ανάγκης για αναζωογόνηση προσώπου

Αυτή η λαϊκή θεραπεία χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου το δέρμα δεν έχει φροντιστεί σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για αυτό ή για άλλους λόγους, βρίσκεται σε ατυχή κατάσταση. Η μάσκα θα βοηθήσει να εξομαλύνει γρήγορα τις λεπτές ρυτίδες, να σφίξει το οβάλ και να αυξήσει τον τόνο του δέρματος. Για μαγείρεμα χρειάζεστε:

 • 2 κουταλάκια του γλυκού φυτικό έλαιο (ιδανικά ελαιόλαδο).
 • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδας
 • 1 κουταλάκι του γλυκού βραστό (κατά προτίμηση μεταλλικό) νερό.

Τα συστατικά αναμιγνύονται σχολαστικά, το προκύπτον gruel εφαρμόζεται στο πρόσωπο. Μετά από 15 λεπτά, ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Μια αποτελεσματική μάσκα για βαθιές ρυτίδες

Οι λαϊκές θεραπείες για την αναζωογόνηση του προσώπου μετά από 45 χρόνια θα πρέπει να αποτελούνται από ειδικά συστατικά που μπορούν να επηρεάσουν τις βαθιές ρυτίδες, να σφίξουν το οβάλ και να ευθυγραμμίσουν τις ρινοβολίδες. Για μια τέτοια μάσκα χρειάζεστε:

 • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι;
 • 2 κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ
 • 1/3 αμπούλα βιταμίνης Ε;
 • ground κουταλάκι του γλυκού κανέλα;
 • 4 κουταλάκια του γλυκού γάλακτος ή υγρή κρέμα.

Αυτό θα σας βοηθήσει να μετακινήσετε πιο προσεκτικά όλα τα συστατικά που αναφέρονται στη συνταγή. Στη συνέχεια, καθαρίστε το δέρμα με λοσιόν. Είναι πολύ επιθυμητό να είναι αγγούρι.

Απλώστε ομοιόμορφα τη μάσκα και ξαπλώστε για ξεκούραση.

Σε αυτό το σημείο, προσπαθούν να μην σκεφτούν κάτι που θα βοηθήσει τους μυς του προσώπου να χαλαρώσουν και τη μάσκα - να διεισδύσουν στις ρυτίδες.

Είστε σε αυτήν τη θέση για τουλάχιστον 20 λεπτά. Βέλτιστα 25-30 λεπτά.

Περίπου στα μέσα της καθορισμένης περιόδου θα αισθανθείτε σίγουρα το "έργο" της μάσκας: το δέρμα αρχίζει να σφίγγεται και συνεπώς ομαλό. Η σύνθεση που εφαρμόζεται στο πρόσωπο πλένεται με ζεστό νερό.

Μάσκα αναζωογόνησης ζύμης

Για την παραγωγή αυτού του καλλυντικού προϊόντος δεν χρειάζεστε ξηρή, αλλά "ζωντανή" μαγιά. Πωλούνται σε σχεδόν όλα τα παντοπωλεία. Διαδικασία μαγειρέματος:

 • 50 g μαγιάς αραιώνονται με λίγο νερό.
 • Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι σίκαλης.
 • Ανακατέψτε και αφήστε το να ξεκουραστεί για μια ημέρα.

Αυτή η μάσκα πρέπει να εφαρμόζεται στο πρόσωπο σε ένα παχύ στρώμα. Μπορείτε να καλύψετε το λαιμό και το ντεκολτέ με τη σύνθεση. Αφήστε για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε. Αυτή η σπιτική αντιγηραντική θεραπεία είναι εγγυημένη για να σας βοηθήσει να φαίνεστε καλύτερα πριν από ένα σημαντικό γεγονός και να σφίξετε και να ελαστικοποιήσετε γρήγορα το δέρμα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι ένα σταθερό αντιγηραντικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της συστηματικής εφαρμογής των διαδικασιών φροντίδας.

Τα λαϊκά καλλυντικά προσφέρουν πολλές συνταγές, επομένως δεν υπάρχει έλλειψη επιλογής.