Εμπειρία χρήσης Goji Cream

Άννα, Μπράσοφ.

Καλησπέρα όλοι! Αγαπητά κορίτσια και γυναίκες, σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την πολύ ευχάριστη εμπειρία ζωής μου, από την οποία ο καθένας από εσάς μπορεί να μάθει κάτι χρήσιμο. Αλλά πάνω απ 'όλα, θα σας πω για το εργαλείο που με έφερε πίσω χαρά και μου έδωσε νέα ευτυχία στην προσωπική μου ζωή.

Αντιρυτιδική κρέμα μούρων goji - η εμπειρία μου με την κρέμα goji

Ο σύζυγός μου και εγώ ζήσαμε μαζί για 27 χρόνια. Τρεις υπέροχοι μεγάλοι γιοι, ένα υπέροχο σπίτι, το δικό μου μικρό εστιατόριο με ζαχαροπλαστείο, στο οποίο, παρεμπιπτόντως, δούλευα ως μάγειρας και επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής. Όπως μου φαινόταν πάντα, η ζωή είναι επιτυχής, δεν μένει τίποτα να ονειρευτώ και όλα είναι καλά με τον άντρα μου. Ωστόσο, πριν από τρία χρόνια, ο σύζυγος ξαφνικά ανακοίνωσε ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλο και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Το χειρότερο από όλα, είχε μεγαλώσει, φαινόταν άσχημα και ήθελε να δει ένα αγόρι και ένα όμορφο δίπλα του. . . Γενικά, χωρίσαμε και σαν να μην είμαστε ποτέ σύζυγοι, ο καθένας πήγε με τον δικό του τρόπο.

Εμπειρία με το Goji Cream και ο μετασχηματισμός μου

Πριν από ένα χρόνο, ή ίσως λίγο περισσότερο, ένας φίλος από το Βουκουρέστι πρότεινε το Goji Cream όταν ανακάλυψε το διαζύγιο μου. Είπε ότι αυτή είναι μια κρέμα που είναι αποτελεσματική στην εξομάλυνση των ρυτίδων και στο δέρμα 10-15 χρόνια νεότερη. Και δεν απαιτούνται χειρισμοί, ενέσεις και άλλα πράγματα. Δεν είχα τίποτα να χάσω, αγόρασα αυτήν την αντιρυτιδική κρέμα χωρίς να κοιτάξω και άρχισα να τη χρησιμοποιώ.

Όλες οι λεπτομερείς πληροφορίες και η χρήση της κρέμας παρέχονται στο ένθετο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία με την κρέμα. Τίποτα περίπλοκο. Όπως και με οποιαδήποτε άλλη κρέμα προσώπου. Απλώστε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα. Το μόνο πράγμα που έκανε το αντιγηραντικό αποτέλεσμα πιο εμφανές ήταν ότι η νύφη μου έδειξε επίσης πώς να εφαρμόσει σωστά την κρέμα. Αποδεικνύεται ότι όταν τρίβετε ή τρίβετε, αντίθετα, το δέρμα τεντώνεται και χάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του. Πρέπει πρώτα να εφαρμόσετε την κρέμα στα δάχτυλά σας και μετά να τη βουρτσίζετε σε όλο το πρόσωπό σας σαν να την πατάτε με τα δάχτυλά σας.

Έξι μήνες αργότερα, ένας φίλος μου από το Βουκουρέστι με επισκέφτηκε ξανά. Η Goji Cream ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες τους και ακόμη περισσότερο. Πήρε μια φωτογραφία μου και τη συνέκρινε με τη φωτογραφία που τραβήχτηκε όταν την γνώρισε πριν. . .

Η εφαρμογή κρέμας goji είναι μια ευτυχισμένη σειρά στη μοίρα μου

Εμπειρία με την Goji Cream - προσωπική φωτογραφία πριν και μετά

Φαίνεται πραγματικά 10 χρόνια νεότερος τώρα. Οι βαθιές ρυτίδες δεν είναι τόσο εκφραστικές, η εμφάνιση είναι νεότερη. Το ντεκολτέ φαίνεται πιο ελκυστικό, το πρόσωπο και ο λαιμός είναι πιο σφιχτά. Δεν περίμενα καν ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τη φίλη μου Iraida. Η Goji Cream άλλαξε την εμφάνισή μου. Νιώθω πιο ασφαλής από πριν, ξέχασα το διαζύγιο και ξεκίνησα μια νέα ζωή.

Πήγα στην παραλία στην Ιταλία αυτό το καλοκαίρι. Γνώρισα έναν άντρα εκεί, είναι από τη Φλωρεντία, οκτώ χρόνια νεότερος από εμένα. Ζούμε μαζί τώρα. Σχεδιάζουμε ένα ταξίδι στην Ευρώπη την επόμενη άνοιξη.

Χρησιμοποιώ ακόμα την κρέμα. Ένας σωλήνας διαρκεί περίπου ένα μήνα. Η τιμή είναι αρκετά προσιτή, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την αποτελεσματικότητά της. Διάβασα στο Διαδίκτυο ότι αυτή η αντιρυτιδική κρέμα επιτυγχάνει τόσο θετικό αποτέλεσμα χάρη στα μούρα goji στη σύνθεσή της. Παραγγέλνω στον επίσημο ιστότοπο. Η παράδοση είναι πολύ γρήγορη. Την τρίτη ημέρα μετά την παραγγελία, παραλαμβάνω το πακέτο από το ταχυδρομείο.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η κρέμα goji είναι ένα πραγματικά αποτελεσματικό εργαλείο για την αφαίρεση των ρυτίδων και των σημείων γήρανσης στο πρόσωπο. Το έλεγξα από τη δική μου εμπειρία!

Θέλω να φαίνεσαι όμορφος και ελκυστικός, να έχεις ευτυχία στην προσωπική σου ζωή και να μην την χάνεις ποτέ. Και αφήστε το Goji Cream να σας βοηθήσει με αυτό. Και θυμηθείτε, υπάρχουν εκατομμύρια άντρες και είμαστε τόσο μόνοι.