Κριτικές για Goji Cream

 • Zeynep
  Εξαιρετική κρέμα. Κάνει τη δουλειά του τέλεια. Χρησιμοποιώ τακτικά πρωινά και βράδια κρέμας goji για πάνω από ένα μήνα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αίτηση! Η πρήξιμο κάτω από τα μάτια και οι βαθιές γραμμές έκφρασης έχουν εξαφανιστεί. Στη δουλειά και στο σπίτι όλοι παρατήρησαν πώς μεταμορφώθηκα και γινόμουν πιο ελκυστικός! Πρόσφατα έχω παραγγείλει επανειλημμένα την κρέμα, περιμένω την παράδοση.
  Goji Cream
 • Ιωάννα
  Δεν λυπάμαι για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν. Η κρέμα εφαρμόζεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Μετά την πρώτη εφαρμογή, το δέρμα φάνηκε να ξαναζωντανεύει. Το χρησιμοποιώ για πάνω από έξι μήνες. Πήρα πρόσφατα μια φωτογραφία συγκρίνοντας πριν και μετά τη χρήση κρέμας goji. Δεν υπάρχουν προηγούμενες γραμμές έκφρασης κοντά στα μάτια και στα μάγουλα. Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι πιο σφιχτά και φαίνονται νεότερα.
  Goji Cream
 • Zeynep
  Επιλέξτε κρέμα goji ως φυσικό θεμέλιο για το μακιγιάζ και για να αποφύγετε βαθιές ρυτίδες. Δεν έκανα λάθος στην επιλογή μου. Ενυδατώνει, τρέφει, εξαλείφει την επιδερμίδα και απομακρύνει τις ατέλειες. Χρησιμοποιώ την κρέμα κάθε μέρα. Λίγους μήνες αργότερα, παρατήρησα ότι οι ρυτίδες στο μέτωπό μου είχαν σχεδόν εξαφανιστεί. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
  Goji Cream
 • Elvira
  Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το Goji Cream είναι μια εξαιρετική κρέμα κατά των ρυτίδων σε προσιτή τιμή. Απορροφάται γρήγορα και καλά. Το δέρμα δεν γίνεται λιπαρό, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ξηρό. Η κρέμα ενυδατώνει, συσφίγγει, απομακρύνει και αποτρέπει το σχηματισμό ρυτίδων. Δεν υπάρχει αίσθηση στεγανότητας μετά τη χρήση. Ευχάριστο άρωμα. Συνιστώ!
  Goji Cream
 • Elif
  Μετά από σύσταση ενός αισθητικού, επέστησα την προσοχή στο Goji Cream. Η χρήση δεν απογοήτευσε. Αντίθετα, υπερέβη όλες τις προσδοκίες. Προηγουμένως, έπρεπε να χρησιμοποιήσετε πολλά εργαλεία ταυτόχρονα. Η κρέμα goji συνδυάζει όλα όσα χρειάζομαι - φροντίδα περιγράμματος ματιών, βάση μακιγιάζ, ενυδατική κρέμα το πρωί και αναζωογονητική κρέμα προσώπου το βράδυ.
  Goji Cream
Βαθμολογία χρηστών Goji Cream
4.5
23